`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Arena

Arena Fast Sack

Arena Fast Sack

Arena Fast Sack

  • Arena Fast Sack
  • Arena Fast Sack
  • Arena Fast Sack
  • Arena Fast Sack

Arena Fast Sack

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Arena Fast Sack

Gør det nemt for din unge svømmer at binde hans eller hendes svømmeproblemer med vores Fast Sack. Denne iøjnefaldende taske måler 50 x 35 cm og har et brugervenligt 3-rums design til smart rumstyring. Der er en speciel plads til både vådt udstyr og fodtøj. Lavet af et åndbart, slidstærkt tekstil, der er nemt for børn at bære, det har komfortable bløde stropper, der kan bæres som rygsæk eller over en skulder. Færdig med flotte kontrastfarver og vores navn i hvide bogstaver, vil dit barn elske at bære denne stil.

Specifikationer:

Sammensætning: 100% Polyester


Hvis du vil lære mere omkring Arena Fast Sack, eller andre varer fra Arena i Tasker kategorien af swiminn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine svømning aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Gymnastikposer kollektioner, du kan vælge svømning fra Arena, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Arena Fast Sack

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk