`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Arena

Arena Fast Sack

Arena Fast Sack

Arena Fast Sack

  • Arena Fast Sack
  • Arena Fast Sack
  • Arena Fast Sack
  • Arena Fast Sack

Arena Fast Sack

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Arena Fast Sack

Gør det nemt for din unge svømmer at binde hans eller hendes svømmeproblemer med vores Fast Sack. Denne iøjnefaldende taske måler 50 x 35 cm og har et brugervenligt 3-rums design til smart rumstyring. Der er en speciel plads til både vådt udstyr og fodtøj. Lavet af et åndbart, slidstærkt tekstil, der er nemt for børn at bære, det har komfortable bløde stropper, der kan bæres som rygsæk eller over en skulder. Færdig med flotte kontrastfarver og vores navn i hvide bogstaver, vil dit barn elske at bære denne stil.

Specifikationer:

Sammensætning: 100% Polyester


Hvis du står og mangler en Arena Fast Sack, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Tasker udstyr fra mærker som Arena, er produceret af de bedste materialer. Arena er eksklusiv design svømning er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Arena Fast Sack i dag!

Funktioner Arena Fast Sack

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk