`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Arena

Arena Pullkick Pro

  • Arena Pullkick Pro
  • Arena Pullkick Pro

Arena Pullkick Pro

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Arena Pullkick Pro

Forbedre og styre din kropsholdning med arenaer eksklusive Pull Kick Pro. Let, praktisk og nem at bruge, kan denne 2 i én træningsværktøj bruges som en pull bøje eller et kickboard og tilbyder begrænset flotation og en strømline greb perfekt til avancerede svømmere.

Specifikationer:

Sammensætning: 100% Polietilenic


Hvis du står og mangler en Arena Pullkick Pro, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Træning udstyr fra mærker som Arena, er produceret af de bedste materialer. Arena er eksklusiv design svømning er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Arena Pullkick Pro i dag!

Funktioner Arena Pullkick Pro

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt produkt

-

Fremragende at øve

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk