`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Arena

Arena Tritop ST

Arena Tritop ST

Arena Tritop ST

Arena Tritop ST

Arena Tritop ST

Arena Tritop ST

  • Arena Tritop ST
  • Arena Tritop ST
  • Arena Tritop ST
  • Arena Tritop ST
  • Arena Tritop ST
  • Arena Tritop ST
  • Arena Tritop ST

Arena Tritop ST

Produktbeskrivelse Arena Tritop ST

Gør din tid tæller, om du er væddeløb eller træning med triatlon skiller. Vi manipuleret vores Powerskin ST tritop til din mest anstrengende langdistanceflyvninger kursus. Nyindrettet i sort med turkis trim, inkorporerer denne top banebrydende materialer og intelligente detaljer for optimal kompression, uovertrufne modstandsdygtighed og uovertruffen ydeevne.

Strømlinet for reduceret luftmodstand og forbedrede hydrodynamik undersøiske, og færdig med mesh indsatse til at holde dig kølig, mens cykling og løb. Sig farvel til uønskede gnidning med en perfekt pasform, flade sømme og lynlås garage. Front lynlås er hurtig til at åbne for ingen ståhej fjernelse, og bekvem netlommer på bagsiden for nem adgang til elementer.

Sammensætning:

71% Polyamid 29% Elastan


Hvis du står og mangler en Arena Tritop ST, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Badetøj til mænd udstyr fra mærker som Arena, er produceret af de bedste materialer. Arena er eksklusiv design svømning er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Arena Tritop ST i dag!

Funktioner Arena Tritop ST

Køn
Alder
Udstyrstype
Anbefalet brug
Ærmelængde
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk