up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoCressi Våddragt Triton 1.5 Mm
  • Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm
  • Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm
  • Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm
  • Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm
  • Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm
  • Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm

Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm

Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm

Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm

Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm

Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm

Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm

plus
Cressi

Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm

Produktbeskrivelse Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm

Det italienske mærke Cressis omfattende erfaring inden for apnø og dykning af våddragter flytter nu til svømning med Cressi Triton 1,5 mm våddragt . Denne høje anvendelsesværktøj i ét stykke har et mønster, der er specielt designet til at favorisere den høje mobilitet og komfort, som konkurrencedygtig svømning kræver, opretholder ydeevne og funktioner, der ligner dykning i tempereret, venligt farvande.

Fremstillet i neopren med høj densitet på 1,5 mm og Triton 1,5 mm har en glat finish med Glide Skin- teknologi til at give fremragende hydrodynamik i både svømmebassiner og åbent vand. Komfort er garanteret takket være et UltraStretch © indvendigt foring såvel som hæmmede manchetter og krave for at undgå friktion og skrammer, såvel som for at forbedre dragtens samlede vandtæthed.

For at forbedre dragtens samlede synlighed i åbent vand har Triton 1,5 mm høj synlighed, neopren på omvendt skala på underarmene samt det fulde, iriserende Cressi Swim-billede. Den YKK semi-vandtætte lynlås med metallisk markør passer perfekt til denne farve på kroppen og har en anti-korrosionsbehandling for større slidstyrke. Våddragt lavet af 1,5 mm neopren ULTRASKIN til svømning i åbent vand. Af sikkerhedshensyn, det har en særlig indsats i underarmene, fluorescerende grønt for mænd eller selvlysende orange for kvinder, der giver øjeblikkelig observation under aktiviteten. Interiøret er foret i X THERMIC at sikre god isolering. Den har også en nøgle lomme og en etiket til et navn


Ved du hvilke egenskaber der gør Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm, har vi det på lager i vores online swiminn butik. På grund af vores store udvalg i Dragter afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de svømning, du er på udkig efter. Køb hos swiminn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Cressi Våddragt Triton 1.5 Mm

Anbefalet niveau
Typer af ærmer
Farve
Køn
Anbefalet brug
Alder
FINA Godkendt
Lynlås position

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Mega produkt

-

Ankom til tiden og er glad for kvaliteten, gik efter højde og vægt og M var bare perfekt til mig. Jeg kan kun anbefale.

Triton

-

Godt modtaget. Retssagen er berammet til mandag. Fleecefor, se temperaturniveauet.

Triton svømmevåddragt

-

våddragt er af høj kvalitet med stærke sømme og gode finish. beskrivelse af, hvordan du vælger, størrelsen er perfekt! jeg er 1,83 m høj, vejer 92 kg og xl-størrelsen passer som hånd i handske. det var nemt at komme ind og ud af det. glad for det nye jakkesæt. god værdi for pengene! kan anbefale.

Perfekt

-

Meget god denne dragt. Passer.

Perfekt

-

Jeg købte Cressi triton våddragt, og det er perfekt. Jeg er 1.777 og vejer 78 kg og størrelse M er perfekt til mig. Det er en meget elastisk dragt, den tilpasser sig alle dele af din krop og giver dig fleksibilitet i bevægelse.

Godt fit.

-

Lav valgstørrelse efter brystet 120 cm

God

-

Jeg kan lide udvendige neoprenfarver, mærker og så videre. Det er nemt at bære det med indre nylon. Det er 1,5 mm, så når du sætter det på, når du bærer det, er det stort.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up