up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoFinis MP Duo 3 Spiller
  • Finis MP Duo 3 Spiller
  • Finis MP Duo 3 Spiller
  • Finis MP Duo 3 Spiller
  • Finis MP Duo 3 Spiller
Finis

Finis MP Duo 3 Spiller

Finis MP Duo 3 Spiller

Finis MP Duo 3 Spiller

Finis MP Duo 3 Spiller

plus

Finis MP Duo 3 Spiller

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Finis MP Duo 3 Spiller

Duo er en MP3-afspiller designet til svømmere, der tilbyder den højeste kvalitet lyd uden brug af ørepropper. Den Duo anvender en slank, to stykke design og benledning lydtransmission at levere krystalklar lyd via kindben til det indre øre. En integreret clips-design sikrer Duo at goggle stropper til at hvile på kindbenene for en komfortabel og strømlinet pasform. En forenklet brugerflade tilbyder fire knapper til nemt navigere mellem sange, podcasts, lydbøger og andre understøttede lydfiler. Duo understøtter ubeskyttede MP3 og WMA-filer. Den magnetiske medfølgende USB-dock giver mulighed for universelle dataoverførsler og opladning. Enheden tilbyder 4 GB flash-hukommelse og et litium-ion genopladeligt batteri levetid på op til 7 timer.

Funktioner og fordele:

Benledning lydtransmission.

Utroligt klar lyd i vandet uden brug af ørepropper

Understøtter MP3 & WMA lydformater.

Kompatibel med iTunes®; lytte til musik, lydbøger, podcasts og mere

4GB lagerplads.

Butikker tilnærmelsesvis op til 1000 sange eller 60 timers afspilning

INTEGRERET CLIP DESIGN.

Sikrer enheden til goggle stropper til at hvile på kindbenene for en komfortabel og strømlinet pasform

Genopladeligt lithium-ion batteri.

Op til 7 timers batteritid

VANDTÆT IPX8 til 3 meter og 30 minutter.

Lyd er tydeligst, når nedsænket i vand

Forgyldte kontaktflader ben.

USB magnetisk dock giver mulighed for hurtig upload og opladning samtidig forhindrer korrosion i vandet


Finis MP Duo 3 Spiller findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online svømning butikken, Finis MP Duo 3 Spiller lignende produkter. Vores udvalg i Lyd produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Finis MP Duo 3 Spiller

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Forbedre modstanden af kablet.

-

Kabelkvaliteten bør forbedres, på mellemlang sigt ender det med at gå i stykker. Det er den tredje jeg har købt på tre år. Og den går altid i stykker samme sted. Ellers lever produktet op til forventningerne.

Mp3 duo af finish

-

Jeg svømmer flere timer om ugen. Denne MP3 giver mig fuld tilfredshed. Jeg har svømmet med færdige MP3'er i årevis. Kvaliteten øges, og nogle fejl er rettet (f.eks. er ledningen mellem høretelefonerne mere fleksibel og slides derfor mindre. Virkelig tilfreds!

Fantastisk lyd!

-

MP3-afspilleren blev leveret under fremragende forhold, den er meget nem at betjene og har fantastisk lyd. Helt anbefale det!

R

-

Bare fantastisk. Har arbejdet i to år uden problemer. Højt anbefalet

Finis duo

-

Store! Let at bruge let at downloade musik. Højt anbefalet.

Den bedste akvatiske mp3

-

Jeg har brugt den samme i årevis, jeg ville ikke købe en anden, selvom de gav den til mig, det er langt det bedste

Fantastiske

-

Jeg købte dette på anbefaling fra en anden svømmer. Jeg må sige, det er strålende. Jeg har haft forskellige andre vandtætte mp3-afspillere og har altid kæmpet for at holde ørepropperne i. Finis Duo er strålende, nem at oplade, nem at ilægge og betjene og har god lydkvalitet. Jeg er meget tilfreds med dette køb.

Finis duo

-

Fantastisk produkt .. kom i sikker emballage. Levering forsinket .. ventede 3 uger, men måske er Covid involveret.

Arbejdscyklus

-

Jeg elsker lyden, men den findes kun få uger.

Elsker det!

-

Elsker det, vi er ikke professionelle svømmere, vil bare svømme omgange regelmæssigt, hvor vi bor. Dette gør det så meget sjovere, god lyd, fantastisk produkt! Håber, at det vil vare længe!

Finis duo

-

Ankom meget hurtigt. Lyden er i øjeblikket selv kørt med den. Kan anbefale dette.

Fantastisk færdig duo

-

Jeg vidste allerede, at neptune-afspilleren var færdig med lyden og også klarede under vandet.læsning af musik meget let.Jeg vil anbefale det til alle, der kan lide at svømme i musik.

Finis duo

-

Produktet er fejlfrit, du bare slipper filerne ind, du spiller det og spiller det på én gang. Jeg havde den samme første generation og det varede i 9 år. Jeg købte dette med lukkede øjne. Det er meget nemt at bruge og leveres med et ladestand. Han kom til Grækenland inden for en uges bestilling og havde en fejlfri emballage for ikke at ramme. Det blev indpakket i bobleindpakning og i en anden kasse. Jeg har virkelig ingen grund til ikke at anbefale dette produkt eller shoppe til andre.

Godt produkt

-

God lyd, god produktkvalitet, ankom hurtigt.

Jeg anbefaler det!

-

De ankom ganske hurtigt, købte det samme i Ukraine, meget dyrere, og kanterne på kablet blev ikke forstærket, så det brød meget hurtigt ... Alt virker fint med disse! Lyden er super, lidt ikke særlig praktisk knapfunktionalitet men til svømning super!

Fantastisk

-

Stort produkt. Let at installere og nem at bruge. Fantastisk lyd når du svømmer omgange. Anbefales nogen, der køber dette produkt.

Fungerer vidunderligt

-

I starten skal du finde ud af, hvordan det passer bedst, tager et par minutter. Det er sjovt og nemt at bruge, og forbindelsen med MAC fungerer fint. Ville købe det igen!

Fremragende produkt

-

Meget godt produkt at ledsage min svømning rutine jeg havde brugt det før :)

Finis duo

-

Dens store, overrasket lydkvaliteten under vandet ... meget tilfreds med det

Fungerer men med en masse tricks

-

Audio er ikke HD, men god til pool og havet. Volumen er ikke værktøj Høj men bare enought. Problemet er at sætte det i Google Drev, fordi deres thikness gør vand kommer i

Finis duo

-

Det er awesome. God lydkvalitet

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up