`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Head

Head Buoyancy Flex 5/3 mm

Head Buoyancy Flex 5/3 mm

  • Head Buoyancy Flex 5/3 mm
  • Head Buoyancy Flex 5/3 mm
  • Head Buoyancy Flex 5/3 mm

Head Buoyancy Flex 5/3 mm

Produktbeskrivelse Head Buoyancy Flex 5/3 mm

Designet specielt til åben vand træning og løb. Jammers løfter dine hofter op som et vådevand og hjælper dig med at finde den rigtige vandposition. Du vil opnå samme effekt som ved brug af en pull booy, men det giver dig mulighed for at sparke og vende naturligt. Buoyancy Flex Jammers har en front 5 mm bund af ekstremt fleksibel GLIDESKIN, der er meget nyttig i svømmesessionen, mens den bageste 3 mm bi-linede neopren er blevet udtænkt for at forbedre slidstyrken og reducere risikoen for ridse. Mere elasticitet. Drawstrings i taljen. Unisex model.

Er du på udkig efter Head Buoyancy Flex 5/3 mm? Alle Head er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Head Buoyancy Flex 5/3 mm og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos swiminn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i svømning udstyr, lige det du står og mangler.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Manual

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Godt produkt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk