`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Head

Head Buoyancy Flex 5/3 mm

Head Buoyancy Flex 5/3 mm

  • Head Buoyancy Flex 5/3 mm
  • Head Buoyancy Flex 5/3 mm
  • Head Buoyancy Flex 5/3 mm

Head Buoyancy Flex 5/3 mm

Produktbeskrivelse Head Buoyancy Flex 5/3 mm

Designet specielt til åben vand træning og løb. Jammers løfter dine hofter op som et vådevand og hjælper dig med at finde den rigtige vandposition. Du vil opnå samme effekt som ved brug af en pull booy, men det giver dig mulighed for at sparke og vende naturligt. Buoyancy Flex Jammers har en front 5 mm bund af ekstremt fleksibel GLIDESKIN, der er meget nyttig i svømmesessionen, mens den bageste 3 mm bi-linede neopren er blevet udtænkt for at forbedre slidstyrken og reducere risikoen for ridse. Mere elasticitet. Drawstrings i taljen. Unisex model.

Head Buoyancy Flex 5/3 mm, er med garanti den bedste i svømning udstyr. Hos swiminn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din svømning butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Head giver dig. Vores hold af svømning experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Træning, til den bedste pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Godt produkt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk