up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Head swimming

Head swimming ACT

Head swimming ACT

Head swimming ACT

plus
  • Play videoHead swimming ACT
  • Head swimming ACT
  • Head swimming ACT
  • Head swimming ACT

Head Swimming ACT

Produktbeskrivelse Head swimming ACT

Funktioner:


Dette projekt blev udviklet i samarbejde med nogle af de bedste professionelle atleter i forskellige åbne vand svømning discipliner.

Udviklingsprocessen tog mere end et år at indgå pasform og vand test.

Stoffer, der anvendes er indkøbt i EU; fremstillet i Italien

Sammensætningen af ​​det primære stof er Nylon 68% elastan 32%

Dragter opnå maksimal vandafvisning samtidig holde graden af ​​åndbarhed inden for grænser dikteret af reglerne i FINA.

Materialekompression gør kroppen hydrodynamiske ved at komprimere muskulaturen og faldende vibration af bløddele krop; betydelig reduktion i vand friktion.

Perfekt kompression af denne dragt forsinker dannelsen af ​​mælkesyre, samtidig med at den frie og ubegrænset bevægelsesfrihed i vandet.

Stof i torso af den fulde suit (mand / kvinde) er designet til at tillade en naturlig udvidelse af brystet og samtidig opretholde perfekt kompression, øge hydrodynamik og reducerede vibrationer.

En lille panel er placeret i torso at hjælpe med dræning af resterende vand.

Design af mønster og sømme kombineret med vores præstation stof; give neutral opdrift og perfekte krop tilpasning i vand.

Elastiske skulderstropper støtter dragten i den ideelle position, uden restric ning eller skulder træthed, selv efter timers svømning eller racing.

Kvindelige model giver et unikt back design er optimeret til maksimal kompression på de større muskler mens naturlig plads til alle kroppens bevægelser og position.

Stof paneler er syet udvendigt med en flad søm for høj styrke, opretholde en indvendig fri for slid og vandindtrængning.

Sømme er placeret til at give struktur til dragten uden trættende de følsomme punkter af en svømmer krop, selv under længere tids brug.

Alle kulør færdig herunder taljen ledningen (han) er i silikone, hvilket forhindrer selv den mindste bevægelse af stof fra den ideelle position under svømmetur.

Stoffet er en meget let og holdbart materiale, minimere absorption af vand under svømmer.Specifikationer:


Elastan 32% og 68% polyamid, 109 g / m 2

Vægt: 123 gTeknologier:


Fuld foring

H2o Proof

Sling medfølger


Køb dine egne Head swimming ACT til kun 131.99 $. Lavet af Head swimming, Head swimming ACT er på lager i mange størrelser og farver. Hos swiminn, tilbyder vi de bedste priser på svømning. Se et stort udvalg af Dragter i vores Badetøj til kvinder afdeling.

Funktioner Head swimming ACT

Farve
FINA Godkendt

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up