up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Jaked

Jaked Badedragt Jammer J Katana

Jaked Badedragt Jammer J Katana

plus
  • Play videoJaked Badedragt Jammer J Katana
  • Jaked Badedragt Jammer J Katana
  • Jaked Badedragt Jammer J Katana

Jaked Badedragt Jammer J Katana

Produktbeskrivelse Jaked Badedragt Jammer J Katana

Jammer mændenes køredragt passer til sportskonkurrencer.

Praktisk og komfortabel, det er designet af ingeniører fra Jaked forsknings- og udviklingslaboratorier til dem, der udfører hyppige træningsprogrammer.

Efter de nye tendenser i branchen er mændens Jammer-dragt lavet af et enkelt colurstof, der i kontakt med vand udsender lyse og iriserende refleksioner.

Jammer race suit, lavet af 100% bi elastisk og ekstra letvægtsmatetrial (145 gr m2), blev født til den mand, der altid vil være i forkant.

Den differentierede kompression af stoffet er optimeret til at klæbe til kroppen med lethed, nå den maksimale elasticitet og reducere friktionen til et minimum.

Af denne grund har J Lab-forskerne elimineret trådsting, for at erstatte dem med varmeforseglelige bånd med høj mekanisk tætning og defineret med den eksklusive behandling af hydrofob ACQUAsuACQUA-efterbehandling.

Den innovative teknik reducerer faktisk kontakttiden mellem vandet og hovedet, forbedrer udklipningen af ​​kostumeet og dermed udøverens udførelse.


Jaked Badedragt Jammer J Katana er en vare der hører til Jammers kategorien indenfor Badetøj til mænd, i din svømning butik, swiminn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online swiminn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Jaked Badedragt Jammer J Katana? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til svømning, lavet med den største passion.

Funktioner Jaked Badedragt Jammer J Katana

Farve
FINA Godkendt

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up