up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoJaked Badedragt Med åben Ryg Katana
  • Jaked Badedragt Med åben Ryg Katana
  • Jaked Badedragt Med åben Ryg Katana
  • Jaked Badedragt Med åben Ryg Katana
Jaked

Jaked Badedragt Med åben Ryg Katana

Jaked Badedragt Med åben Ryg Katana

Jaked Badedragt Med åben Ryg Katana

plus

Jaked Badedragt Med åben Ryg Katana

Produktbeskrivelse Jaked Badedragt Med åben Ryg Katana

Kvinders racedrakt lavet udelukkende af bi-elastisk fiber, for at sikre optimal ydeevne til både sportskonkurrencer og hyppige træninger.

Den næste generation af modellen, med sin åbne ryg og afskåret ved knæene, blev overvejet af J Lab-forskere for bedre at støtte svømmeren i hver fase af konkurrencen.

Efter brancheudviklinger har JKATANA FWSO dragt været af almindeligt farvet, iriserende og skinnende materiale.

De banebrydende stoffer er testet af atleter i verdensklasse og er valgt, fordi de er i stand til at minimere friktionen og ”glipen” i vandet.

Dette mål blev nået gennem afskaffelse af sømme:

tråden erstattes med varmeforseglelig tape for at muliggøre meget mekanisk tætning og en hydrofob ACQUAsuACQUA-efterbehandling.

En meget let dragt (145 gr m2) med differentieret kompression og ergonomiske snit, der tilbyder den nødvendige komfort under løb.


Er du helt vild med svømning? Få din Jaked Badedragt Med åben Ryg Katana og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Jaked. Glem ikke vores store udvalg i Badetøj til kvinder, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive svømning er de fleste af vores Badedragt med ben varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Jaked Badedragt Med åben Ryg Katana

Farve
FINA Godkendt

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up