up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoJaked Jammer J Katana
  • Jaked Jammer J Katana
  • Jaked Jammer J Katana

Jaked Jammer J Katana

Jaked Jammer J Katana

plus
Jaked

Jaked Jammer J Katana

Produktbeskrivelse Jaked Jammer J Katana

Jammer mændenes køredragt passer til sportskonkurrencer.

Praktisk og komfortabel, det er designet af ingeniører fra Jaked forsknings- og udviklingslaboratorier til dem, der udfører hyppige træningsprogrammer.

Efter de nye tendenser i branchen er mændens Jammer-dragt lavet af et enkelt colurstof, der i kontakt med vand udsender lyse og iriserende refleksioner.

Jammer race suit, lavet af 100% bi elastisk og ekstra letvægtsmatetrial (145 gr m2), blev født til den mand, der altid vil være i forkant.

Den differentierede kompression af stoffet er optimeret til at klæbe til kroppen med lethed, nå den maksimale elasticitet og reducere friktionen til et minimum.

Af denne grund har J Lab-forskerne elimineret trådsting, for at erstatte dem med varmeforseglelige bånd med høj mekanisk tætning og defineret med den eksklusive behandling af hydrofob ACQUAsuACQUA-efterbehandling.

Den innovative teknik reducerer faktisk kontakttiden mellem vandet og hovedet, forbedrer udklipningen af ​​kostumeet og dermed udøverens udførelse.


Hvad ville du sige til at finde Jaked Jammer J Katana til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din svømning butik. Køb det bedste udstyr fra Jaked og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Badetøj til mænd varer.

Funktioner Jaked Jammer J Katana

Farve
FINA Godkendt

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up