`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kt tape

Kt tape Pro Synthetic Precut Kinesiology Tape

  • Kt tape Pro Synthetic Precut Kinesiology Tape
  • Kt tape Pro Synthetic Precut Kinesiology Tape

Kt Tape Pro Synthetic Precut Kinesiology Tape

Produktbeskrivelse Kt tape Pro Synthetic Precut Kinesiology Tape

KT Tape hjælper med at reducere trykket på vævet og kan reducere ubehag eller smerte. Korrekt tapning giver også støtte til musklerne ved at forbedre muskelens evne til at trække sig sammen, selv når den er svag, og hjælper muskleren med ikke at forlænge eller over kontrakt. KT Tape PROs fibre muliggør frigivelse af fugt, som er kritisk for komfort og bærbarhed. Som et resultat giver båndet større komfort over en længere periode.

KT Tapes specielt formulerede klæbemiddel er latexfri, hypoallergenisk og designet til at vare gennem fugtighed, sved og brusere og flere dages slid.


Hvis du er på udkig efter Kt tape Pro Synthetic Precut Kinesiology Tape, er heldet med dig. I vores svømning butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal swiminn butik. Skynd dig, bestil dine Sundhed og helse med det samme. swiminn tilbyder et kæmpe udvalg i Tape, til alt slags sport. Vores Tape er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Kt tape Pro Synthetic Precut Kinesiology Tape

Underkategorier

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk