`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kt tape

Kt tape Pro Synthetic Precut Kinesiology Tape

  • Kt tape Pro Synthetic Precut Kinesiology Tape
  • Kt tape Pro Synthetic Precut Kinesiology Tape

Kt Tape Pro Synthetic Precut Kinesiology Tape

Produktbeskrivelse Kt tape Pro Synthetic Precut Kinesiology Tape

KT Tape hjælper med at reducere trykket på vævet og kan reducere ubehag eller smerte. Korrekt tapning giver også støtte til musklerne ved at forbedre muskelens evne til at trække sig sammen, selv når den er svag, og hjælper muskleren med ikke at forlænge eller over kontrakt. KT Tape PROs fibre muliggør frigivelse af fugt, som er kritisk for komfort og bærbarhed. Som et resultat giver båndet større komfort over en længere periode.

KT Tapes specielt formulerede klæbemiddel er latexfri, hypoallergenisk og designet til at vare gennem fugtighed, sved og brusere og flere dages slid.


På tilbud nu, Kt tape Pro Synthetic Precut Kinesiology Tape til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos swiminn, Kan du finde udstyr til Sundhed og helse, extra mange Tape. Vi har mange forskellige Tape, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Kt tape Pro Synthetic Precut Kinesiology Tape

Underkategorier
Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk