up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoMako Badedragt Aumakua Paint Bomb
  • Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb
  • Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb
Mako

Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb

Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb

plus

Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb

Produktbeskrivelse Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb

(Aumakua er en hawaiiansk gud, som ofte tager form af en haj, og hvis rolle er som en beskytter.) Du vil blive blæst væk af klippet og designet af vores kvinders badetøj. Du behøver ikke at have en perfekt krop til at se godt ud i en Aumakua . Klippet er sporty endnu feminint og tilbyder komfort og ydeevne for alle dine sessioner. Den store åbne ryg og skåret hen over hofternes hofter giver det følelsen af ​​at være næsten en bikini. De slanke stropper giver en fantastisk bevægelsesfrihed og samtidig opretholder stor støtte.

Levetid:

Aumakua er fremstillet af vores Endurotek materiale, en sammenslutning af Polyester og PBT, der er yderst klorbestandig, og trykket er blevet testet omfattende for at sikre farvefastheden over tid. Derfor har Aumakua et bemærkelsesværdigt levetid, både hvad angår klorbestandighed og også livskraft.


Hos swiminn, kan du se alle egenskaber på Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb. I vores svømning butik, har vi mange størrelser i Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb, andre tilbud på andet svømning udstyr.

Funktioner Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb

FINA Godkendt
Affjedringstyper

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up