up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mako

Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb

Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb

Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb

plus
  • Play videoMako Badedragt Aumakua Paint Bomb
  • Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb
  • Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb
  • Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb

Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb

Produktbeskrivelse Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb

Du behøver ikke at have en perfekt krop til at se godt ud i en aumakua. Snittet er sporty endnu feminin, tilbyder komfort og ydeevne til alle dine sessioner.


Den store åbne ryg og skåret over hofterne af dragten giver det følelsen af ​​at være næsten en bikini. De slanke stropper tillade en fantastisk frihed bevægelighed og samtidig opretholde stor støtte.


10 forskellige designs, der passer alle dine stemninger!

Vi har skabt 10 forskellige designs, så uanset om du er intro eller ekstrovert du vil være sikker på at finde noget der passer til din smag og din personlighed. Fra "Flashy" til "Muzik" ikke at forglemme "Grey Scale" du kan holde ud, eller blend-in afhængigt af dit humør.


Levetid

Den aumakua er lavet fra vores Endurotek materiale, en sammenslutning af polyester og PBT, som er yderst klor resistent og udskrivningen er blevet grundigt testet for at garantee farvebestandighed over tid. Dette er grunden til aumakua har en bemærkelsesværdig levetid, både i form af klor modstand og også livlighed af farve.


På tilbud nu, Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos swiminn, Kan du finde udstyr til Badetøj til kvinder, extra mange Svømmetøj. Vi har mange forskellige Svømmetøj, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Mako Badedragt Aumakua Paint Bomb

FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up