`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Mission

Mission Cooling Visor

  • Mission Cooling Visor
  • Mission Cooling Visor

Mission Cooling Visor

Produktbeskrivelse Mission Cooling Visor

Det bliver varmt ud. Faktisk theres en masse snak om dette er potentielt den varmeste sommer rekord. Tid til at krone dig selv i vores nye køling visirer. Du behøver ikke at være en fremmed for at trøste denne sommer og var her for at hjælpe med at sikre du er ikke. Hvilket er grunden til vi anvendt vores instant køleteknik i svedbånd disse visirer. For at aktivere dine visirer køling egenskaber, bare svede det eller våde det. Derefter bølge det et par gange for at fremme luftstrømmen, som regulerer hastigheden af ​​fordampning gennem vores proprietære fibre til at give dig, at langvarig kølende effekt. Håber du dont øje ser godt ud, og føler bedre - hele sommeren.

Funktioner:

Proprietary beskyttelse mod solen

Kemisk fri

Når våde, forbliver cool for timer

Når tør, blød og absorberende

Genanvendelig og maskinvaskes

Specifikationer:

80% Polyester

20% Nylon


Skynd dig at købe Mission Cooling Visor, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos swiminn kan du også finde Hovedbeklædning, eller Herretøj, vi har det du lige står og mangler. Køb Mission Cooling Visor og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Hovedbeklædning tilbud.

Funktioner Mission Cooling Visor

Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk