`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sigma

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free

Sigma iD Free

Produktbeskrivelse Sigma iD Free

ID.FREE er det ukomplicerede og smarte ur for alle multisport-atleter og udendørs sportsentusiaster. Cyklister er meget tilfredse med det medfølgende cykelophæng, som tillader en hurtig montering og fjernelse af uret. Takket være deres hårde, men slanke design, en række sportsprofiler og navigationsfunktioner er GPS-multisporturet perfekt til ethvert tidspunkt på dagen eller vejrforhold. Derudover drager atleter fordel af Bluetooth Smart, ANT + og USB interface, da det tillader iD.FREE at blive parret med smarttelefonen, computeren og eksterne sensorer. Derudover er fitnessuret ikke kun en pålidelig partner inden for sport, men beviser også sig selv takket være aktivitetssporing og søvnanalyse i hverdagen.

Multisporturet for mere variation.

I alt syv sportsprofiler er allerede installeret på iD.FREE, herunder løb, vandring, mountainbiking og meget mere. Derudover kan OTH-profilen konfigureres individuelt, så alle sportsgrene kan dækkes med fitnessuret.

Enkel betjening og hårdt design.

Den enkle menustruktur og styringen via de fire knapper i høj kvalitet i rustfrit stål gør betjeningen af iD.FREE meget enkel. På trods af det slanke, lette design er det udendørs ur meget hårdt, og takket være sin 5 ATM-vandmodstand er den ideel til svømning. Derudover imponerer iD.FREE med materialer af høj kvalitet og en farverig, udskiftelig silikone håndledsrem.

SnapOn Bike Mount.

Specielt nyttigt for cyklister er SnapOn Bike Mount, et smart styrestang. Denne gadget gør det muligt for iD.FREE hurtigt og nemt at montere på styret og dermed holde øje med alle vigtige værdier under cykling.

Navigation på håndleddet.

ID.FREE navigerer atleterne via spornavigation og den populære vandre- og cykelrute-app fra komoot. Spor kan indlæses på GPS-uret som sædvanligt via DATA CENTER eller SIGMA LINK-appen. Når du navigerer via komoot, vises retningsvejledningen direkte på uret, mens smarttelefonen kan forblive i din lomme.

Bevægelse med sjov: exergames.

For at integrere motion og sjov i hverdagen inkluderer iD.FREE fire forskellige træningsspil, kort kaldet exergames. De forskellige spil er beregnet til at stimulere fysisk aktivitet og kan være et godt supplement til anden træning. Et specielt højdepunkt her er det direkte link til Geocaching.com, så du er optimalt udstyret med det udendørs ur til den næste GPS-skattejagt.

Smart Light & Crash Alert.

ID.FREE giver unikke funktioner til en speciel sportsoplevelse. Fitness-lysets Smart Light er en innovativ måde at forenkle træningsoplevelsen i alle sportsgrene ved at tilvejebringe ljussignaler, der understøtter målzone-træning og viser retningsvise retningslinjer såvel som smarte meddelelser. Crash Alert øger sikkerheden under træningen, for i tilfælde af et fald informeres nødkontakten via SMS.

SIGMA LINK app & DATA CENTER.

Med USB-interface og Bluetooth Smart kommunikerer iD.FREE hurtigt og nemt med pc og smartphone. SIGMA-softwareverdenen med DATA CENTER og LINK-appen er gratis tilgængelig for at konfigurere træningsvisninger samt til den professionelle evaluering og analyse af dataene.

Funktioner:

7 sportsprofiler.

GPS.

Smart lys.

Alarmsammenbrud.

Spor og komoot navigation.

Målzone træning.

6 træningsvisninger med op til 3 værdier.

Nuværende / Gennemsnitlig / Maks. hjerterytme.

Barometrisk højdemåling.

Vejrtrend.

Personligt bedst.

Tilslutning til eksterne sensorer via Bluetooth Smart og ANT + (krævet kompatibel brystrem).

Smart underretninger.

Aktivitetssporing inklusive søvnanalyse.

Spor og komoot navigation.

.FIT-filformat.

Detaljeret træningsvurdering via LINK App og DATA CENTER.

Exergames inklusive geocaching.

Display i høj opløsning.

Vandtæt til 5 ATM.

Puls baseret puls.

SnapOn Bike Mount.

Mineralglas display.

Genopladeligt batteri.

Udskiftelig silikone håndledsrem.

3 urflader.

Emballage og dele:

Leveringsomfang: iD.FREE, ladekabel & SnapOn Bike Mount.

Tilbehør: R1 BLUE COMFORTEX + tekstilbrystbånd inklusive R1 Blue-sender og R2 DUO COMBO-hastighed og kadence-sender.


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos svømning. Køb Sigma iD Free, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som svømning, lige som Elektronik, så du ikke mangler noget. swiminn Har altid hurtig levering.

Funktioner Sigma iD Free

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk