up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Speedo

Speedo Højttalere

plus
  • Play videoSpeedo Højttalere
  • Speedo Højttalere

Speedo Højttalere

Produktbeskrivelse Speedo Højttalere

Speedo Aquabeat-højttalerdocken viger ikke væk fra regn og våde områder. Denne højttaler kompatibel med iPods har IPX6-standard uigennemtrængelighed, der gør den ideel på stranden, ved poolen eller til badet. Udstyret med en plastbelægning, der er blød, vandtæt og klor- og saltbestandig, har AquaBeat-docken en belægning og et float switch-system. Audio med en effekt på 6 W, denne højttaler har en arbejdstid på 8 timer.


Funktioner:

IPod højttaler.
Aquabeat højttaler dock og hovedtelefoner: MDR ZX100 sort.
Speedo.


Specifikationer:

Understøttede standarder: MP3
Hukommelseskapacitet: 4 GBEr du vild med Speedo Højttalere? Er du på udkig efter en online specialist i svømning udstyr?, Kig hos swiminn. der er autoriseret Speedo forhandler, alle vores svømning varer, er dækket af fabriksgaranti fra Speedo. Vælg en Elektronik kategori og find alle de mulige Elektronik varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Speedo Højttalere

Farve
Produkttype
Funktioner

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up