`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Suunto

Suunto 9 G1

Suunto 9 G1

Suunto 9 G1

Suunto 9 G1

Suunto 9 G1

Suunto 9 G1

Suunto 9 G1

Suunto 9 G1

Suunto 9 G1

 • Suunto 9 G1
 • Suunto 9 G1
 • Suunto 9 G1
 • Suunto 9 G1
 • Suunto 9 G1
 • Suunto 9 G1
 • Suunto 9 G1
 • Suunto 9 G1
 • Suunto 9 G1
 • Suunto 9 G1
 • Suunto 9 G1

Suunto 9 G1

Produktbeskrivelse Suunto 9 G1

Når du har dit sind sat på et bestemt mål eller eventyr, vil du sørge for, at dit ur også kan gå i afstanden. Med op til 120 timers kontinuerlig træningssporing er Suunto 9 bygget til at holde - ligesom du!

Suunto 9 er et multisport GPS-ur designet til sportsfolk, der kræver det bedste fra deres sportsur. Intelligent batterilevetidssystem med smarte påmindelser sikrer, at dit ur vil vare lige så længe du har brug for det. Den robuste Suunto 9 er lavet til langvarig træning og racing og ekstreme eventyr.

FUNKTIONER:

DURABLE, STREAMLINED MULTISPORT GPS-KONTROL MED ET LANG BATTERILIV

Suunto 9 White GPS sportsur med lang batterilevetid

Suunto 9 Black er et strømlinet GPS sportsur med håndleds hjertefrekvens og lang batterilevetid, perfekt til ultraløb og træning.

Intelligente batterier, estimeret håndleds hjertefrekvens, over 80 sportstilstande, smeltet spor, GPS-navigation, 100 m vandtæt, smart tilslutning, testet hårdt

Vægt: 72g

Dimensioner: 50 x 16,5 mm

Indholdspakke:

Suunto 9 White, USB-kabel, Quick Guide, Warranty Leaflet


Du kan også finde Suunto 9 G1 i vores Elektronik kategori, fra din online svømning butik, eller hvad med Ure. Vi har også mange andre ting fra Suunto, hos swiminn, har vi et kæmpe udvalg af svømning varer, som måske er noget for dig. Suunto er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre svømning, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (37)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Suunto 9 g1

-

Alt i orden med levering. Bestil lørdag og levering på tirsdag. Hvad angår Suunto? De bedste. Overskredet forventningerne!

Suunto)

-

Meget flot, behageligt ur med mange målinger til en lang række sportsgrene. Måling af håndledspuls er absolut ubrugelig, i det mindste for mig. Pulsrem er et must.

Kommentar

-

Alt meget hurtigt. Bestilles på en lørdag og leveres på tirsdag. Alt er i orden. Produkt i perfekt stand. Fantastisk mulighed og i fremtidige køb vender jeg tilbage til i det mindste søgning.

Suunto 9

-

Hurtig levering, super godt pakket, super intuitivt og simpelthen brutalt til ultralyd, let konfigurerbart fra mobiltelefonen anbefaler jeg stærkt.

Suunto 9 g1

-

Perfekt på enhver måde levering, pakning, pris og ur. Alt perfekt, meget godt robust og let at håndtere enhed. Tilføj alt det på spansk, brugermanual og software. Jeg er meget tilfreds med købet

Tilfreds

-

Stærkt anbefale !!

Meget godt ur

-

Super tilfreds med købet !!! Min bror er glad! Og super hurtig levering

Ingiudicabile

-

Bed mig om en evaluering af produktet .... hvis det ankom, ville jeg evaluere det !! ..... i øjeblikket 0 absolut

Alt sludder

-

Jeg er fan af den nye suunto 9, alt fungerer godt

Suunto 9 g1

-

Meget godt sportsur. Selvom det indikerer unisex, er det for kvinder meget stort. Leveringsperioden blev forlænget og ankom ikke i tide til Reyes.

Perfekt

-

Jeg har længt efter dette ur i lang tid og fik nu chancen for at købe det til en fornuftig pris takket være trekkinn. Årets bedste køb!

Top

-

Topforsendelse Topprodukt Simpelthen top. Til denne ordre anbefaler jeg

Suunto 9 g1

-

Det var værd at vente på. Forståelig på en måde efter datoer. Fantastisk multisportur, batteriforbedringer og noget mere indhold sammenlignet med tidligere modeller. Perfekt som træningspartner, eventyr osv. Gode shoppingoplevelser hos sælgeren. Anbefales.

Superur

-

Jeg købte det til min pige, og det er et superur. SUUNTO skuffer ikke, og 9 er et meget godt ur. Den eneste ulempe er, at SUUNTO-appen og webstedet om bevægelsesantal ikke er kompatible, og det er derfor, jeg satte 4 stjerner

Suunto 9

-

Hurtig levering og fungerer meget godt

Suunto 9 g1

-

Alt meget hurtigt og venter på at prøve det

De bedste

-

Det var godt at købe, fordi batteriets levetid er meget god, og skærmen er let at se.

Suunto 9 g1

-

Selv uret kommer sent på få dage, men det er stadig acceptabelt på grund af tracking-system, der fungerer meget effektivt. Dette er 2. gangs ordre hos RunnerInn, og jeg er meget tilfreds med din pris. Visst vil du introducere din butik til mine venner!

Meget tilfreds

-

Bestillingen blev placeret hurtigt, og på få dage havde jeg uret derhjemme. Jeg prøver stadig, men som stærke punkter fremhæver jeg batteriet, designet og størrelsen. Det er mit første sportsur, og jeg er meget tilfreds med købet. Fuldt anbefalet

Suunto 9 sort g1

-

Fantastisk produkt, stor sælger! Jeg vil anbefale!

Suunto 9 g1 perfekt

-

Jeg stolede på trekkinn og blev ikke skuffet. Forskellige udtalelser kan findes på Internettet, men jeg giver dem den højeste bedømmelse. Tjenesten er fantastisk, og uret matcher min fantasi. Fantastisk køb, fantastisk produkt, god pris!

Suunto 9

-

Et fantastisk sportsur. Batteriet holder, varer og holder. En hel uge, der foretager en 2-timers bjergtur og tester den en halv times cykel. Resten af tiden kun med sleep monitor aktiveret og synkroniseret med mobilen.

Suunto 9 g1 sort, bare perfekt!

-

Fantastisk shoppingoplevelse og et ur, der virkelig er værd at investere en krone! Det GPS-præcision er noget, og selvfølgelig et batteri med 120 timers option.

Perfekt multisportur!

-

Bedste pris!

Suunto baro 9

-

Anbefalet ur 100% for atlet For kvinder er skiven måske en smule, ellers meget behagelig og fjervægt

Suunto 9

-

Dette er mit næste køb af Suunto 9. Denne gang er det et køb for min kone. Sensationelt sportsur uden unødvendig smartwatch-skur :)

Suunto 9 kalk

-

Bestilles kl. 27. oktober og ankommer til 14.Nov. Tak TradeINN for meget nøjagtig leveringsdato, også til den bedste pris. Emne dækket omhyggeligt med 2 lag;) Vil tilbagemeldes mere efter nogle dage ved brug. Jeg vil bestemt fortsætte med at bestille sportsartikler i din butik i fremtiden!

Chest heart rate monitor

-

Kom sikkert og forsvarligt, suunto 9 tilsluttet uret uden problemer

Fantastisk ur

-

Fantastisk kvalitetsur. Batteriet varer i en uge med 5 timers træning og sporingsaktivitet og hjerterytme i 24 timer. Bestemmer hurtigt koordinaterne, sporer ruten korrekt. Nogle gange skærer det hjørner, men jeg så dette problem kun i barskoven. I starten ligger højdemåleren, men efter bevægelsens start forsvinder problemet. Displayet læses perfekt når som helst på dagen, vibro under træning føles op til 20 km, så holder du op med at være opmærksom. Det sorte bælte opsamler hurtigt støv, men påvirker ikke urets udseende.

Fantastisk ur

-

Let, behagelig, sidder perfekt på armen, det fanger fremragende zhps, letter i høj grad navigationen på ruter, giver interessant statistik efter en træning, batteriet varer i en uge i en tilstand på 5-6 timers træning og aktivitetssporing 24 timer i døgnet.

Mere end tilfreds!

-

Jeg er fan af alle Suunto-genstande, især til dykning, men dette ur har dækket og overgået alle mine forventninger. Meget komplet, behagelig og intuitiv. Tak

Suunto 9

-

Perfekt sportsur, hurtig forsendelse

Klassifikation

-

Fremragende ur, lang batterilevetid, let at følge navigationen og passere de forskellige muligheder før og under træningen. Tillader dig at ændre batteristyringen under træning er et ekstraordinært aktiv!

Suunto 9

-

trekkinn.com bedst af bedste !!! suunto 9 super !!!

Suunto 9

-

super !!! tradeinn.com bedst af det bedste !!!

Det bedste sted

-

Hurtig forsendelse, perfekt pakket produkt

Suunto 9 g1

-

Stort ur. Butikken sendt hurtigt. Jeg anbefaler.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk