up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Taymory

Taymory Badedragt SW40D Trip

Taymory Badedragt SW40D Trip

plus
  • Play videoTaymory Badedragt SW40D Trip
  • Taymory Badedragt SW40D Trip
  • Taymory Badedragt SW40D Trip

Taymory Badedragt SW40D Trip

Produktbeskrivelse Taymory Badedragt SW40D Trip

SW40D Kvinder Badetøj

Beskrivelse.

Swimfast Skin contour badetøj, for at imødekomme behovene hos den mest krævende svømmer. Hurtig tørring, det skiller sig ud for at have den tynde rem og den levende finish, som giver total komfort i svømning, tager fat i brystet godt og efterlader det nøgne ryg for bevægelsen for at være behagelig og meget effektiv.

SW40D har en fin rem og en fuld længde, der giver komfort i svømmetur, holder brystet godt og efterlader ryggen afdækket for behagelig og effektiv bevægelse.


Taymory Badedragt SW40D Trip er en vare der hører til Svømmetøj kategorien indenfor Badetøj til kvinder, i din svømning butik, swiminn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online swiminn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Taymory Badedragt SW40D Trip? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til svømning, lavet med den største passion.

Funktioner Taymory Badedragt SW40D Trip

Farve
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up