up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTurbo Australien Kænguru Bikini
  • Turbo Australien Kænguru Bikini
Turbo

Turbo Australien Kænguru Bikini

plus

Turbo Australien Kænguru Bikini

Produktbeskrivelse Turbo Australien Kænguru Bikini

Dette levende bikini vil holde sine smukke farver uden at falme. Det er virkelig behageligt og fremstillet til en høj standard. Med sikre, fladskærms låste sømme. Det er fuldt foret i front for at sikre det ikke se igennem. De tynde stropper give større bevægelse og hjælpe dig med at få en bedre solbrændthed. Stoffet er meget langvarig, det plejer at gå baggy og miste sin elasticitet. Tilbyde langtidsholdbare farve og chlor modstand.


Turbo bruger verdener hårdeste anti klor stof. Vist sig at vare i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i poolen eller havet, da det vil ikke gnide på grund af sin behagelige pasform. Denne badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.


Turbo blev grundlagt for mere end halvtreds år siden, er det nu, uden tvivl, en af ​​verdens førende badetøj mærker. Turbo badetøj produkter er valgt af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere. dykkere, synkroniserede svømmere og Vandpolo teams rundt omkring i verden.Specifikationer:


Stof Indhold: 55% PBT, 45% Polyester.


Turbo Australien Kænguru Bikini har officiel fabriksgaranti fra Turbo. Som en official Turbo forhandler, alle svømning produkter, har to års fabriksgaranti. Hos swiminn, vælger vi kun kvalitets Badetøj til børn produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Bikinier og tankinier der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Turbo Australien Kænguru Bikini

Farve
Køn
Svømmedragter
Bikini-dele
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up