up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt Caipirinha Pro Resist

plus
  • Play videoTurbo Badedragt Caipirinha Pro Resist
  • Turbo Badedragt Caipirinha Pro Resist

Turbo Badedragt Caipirinha Pro Resist

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Caipirinha Pro Resist

Denne Turbo dragt er specielt designet til svømning. De brede stropper giver en total bevægelsesfrihed og på samme tid et bedre greb end den tynde rem. Brede stropper udøver ikke så meget pres på kroppen og kan være mere behagelige. Det er lavet med markedets bedste stof med et dobbelt forfor. Det er resistent over for klor fra poolen og mod UV-stråler. Og af denne grund vil intensiteten af dens farver forblive uforanderlig med tiden. Det betragtes som en af de hårdeste badedragter i verden.
Funktioner:
Forstærkede sømme
Brede stropper
Fuld foring
Modstandsdygtig over for klor
Holdbare farver
Specifikationer:
Sammensætning: 55% polyester PBT, 45% polyester
Anbefalet brug:
Perfekt dragt til træning på daglig basis. Takket være dens store tilpasningsevne til kroppen trækker den ikke vand, når man svømmer, og gør det til en meget behagelig mulighed til regelmæssig brug. Den brede stropp udøver mindre pres på skuldrene og undgår gnidning i tilfælde af, at badetøjet er stramt på kroppen.


Hos swiminn, kan du se alle egenskaber på Turbo Badedragt Caipirinha Pro Resist. I vores svømning butik, har vi mange størrelser i Turbo Badedragt Caipirinha Pro Resist. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Turbo Badedragt Caipirinha Pro Resist, andre tilbud på andet svømning udstyr.

Funktioner Turbo Badedragt Caipirinha Pro Resist

Farve
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up