up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt Flower 70

Turbo Badedragt Flower 70

plus
  • Play videoTurbo Badedragt Flower 70
  • Turbo Badedragt Flower 70
  • Turbo Badedragt Flower 70

Turbo Badedragt Flower 70

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Flower 70

Denne farverige damer og piger badedragt tilbyder en virkelig behagelig pasform. Farverne vil forblive levende og det har sikker, flad låste syninger. Det er fuldt foret i front for at sikre det er ikke se igennem. De tynde stropper tillade større bevægelse og hjælpe dig med at få en bedre solbrændthed. Stoffet er meget langvarig, det plejer gå poset og miste sin elasticitet. Tilbyder langtidsholdbare farve og klor modstand.

Turbo bruger verdener hårdeste anti klor stof. Dokumenteret til at vare i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i poolen eller havet, da det vil ikke gnide på grund af sin behagelige pasform. Denne badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Den komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.

Turbo blev grundlagt for mere end halvtreds år siden, er det nu, uden tvivl, en af ​​verdens førende badetøj mærker. Turbo badetøj produkter er valgt af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere. dykkere, synkroniseret svømmere og Vandpolo teams rundt om i verden.

Specifikationer:

Stof Indhold: 55% PBT, 45% Polyester.


Er du på udkig efter Turbo Badedragt Flower 70? Det er swiminn mest solgte vare, din online svømning butik. Prisen er 43.99 $, i en begrænset periode! Hos swiminn, får du flest fordele og finde mange flere Turbo, til de bedste priser. Alle vores svømning vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Turbo Badedragt Flower 70

FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Es bonito

-

Es bonito, me gusta!

Badetøj

-

Jeg er meget glad for at købe i din butik, bare et forslag, jeg tror i størrelsestabellerne badetøj også de nødt til at sætte atura eksempel Pervis skuldre. Tak.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up