up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt Flowers And Skulls

plus
  • Play videoTurbo Badedragt Flowers And Skulls
  • Turbo Badedragt Flowers And Skulls

Turbo Badedragt Flowers And Skulls

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Flowers And Skulls

Denne Turbo dragt er specielt designet til svømning. De tynde stropper giver total bevægelsesfrihed og fleksibilitet og tilpasser sig perfekt til kvindens krop. Det dækker mindre del af skulderen end den brede rem, og undgår kontrast af hudfarver på grund af soleksponering. Denne farve er lavet med det bedste stof på markedet med et dobbelt forfor. Det er resistent over for klor fra poolen og mod UV-stråler. Og af denne grund vil intensiteten af dens farver forblive uforanderlig med tiden. Det betragtes som en af de hårdeste badedragter i verden.
Funktioner:
Forstærkede sømme
Tynde stropper
Fuld foring
Modstandsdygtig over for klor
Holdbare farver
Specifikationer:
Sammensætning: 55% polyester PBT, 45% polyester
Anbefalet brug:
Perfekt dragt til træning på daglig basis. Takket være dens store tilpasningsevne til kroppen trækker den ikke vand, når man svømmer, og gør det til en meget behagelig mulighed til regelmæssig brug.
Mange svømmere foretrækker den tynde stropp under træning udendørs, når de udsættes for sollys. På denne måde undgår de at have en åbenlys solbrun solbrun på huden.


Leder du efter gode kvalitets Svømmetøj, så vil vores udvalg i Svømmetøj, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Turbo Badedragt Flowers And Skulls, til kun 43.99 $ og på lager. swiminn er det bedste sted at købe svømning udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Turbo Badedragt Flowers And Skulls, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Turbo Badedragt Flowers And Skulls

Farve
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up