up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTurbo Badedragt France COQ 895682
  • Turbo Badedragt France COQ 895682
  • Turbo Badedragt France COQ 895682
  • Turbo Badedragt France COQ 895682
  • Turbo Badedragt France COQ 895682
Turbo

Turbo Badedragt France COQ 895682

Turbo Badedragt France COQ 895682

Turbo Badedragt France COQ 895682

Turbo Badedragt France COQ 895682

plus

Turbo Badedragt France COQ 895682

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt France COQ 895682

Denne farverige damer og piger badedragt tilbyder en rigtig behagelig pasform. Farverne vil forblive levende og det har sikker, flade låste sømme. Det er fuldt foret i front for at sikre, at den ikke kan se igennem. De tynde stropper giver større bevægelse og hjælpe dig med at få en bedre solbrændthed. Stoffet er meget langvarig, plejer det gå poset og miste sin elasticitet. Tilbyder langtidsholdbare farve og klor modstand.


Turbo bruger verdens hårdeste anti-klor stof. Vist sig at vare i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i swimmingpoolen eller havet, da det ikke vil smitte på grund af sin behagelige pasform. Perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Den komfort og pasform af Turbo badedragt er som ingen anden.


Turbo blev grundlagt for mere end halvtreds år siden, er det nu, utvivlsomt, en af ​​verdens førende badetøj mærker. Turbo badetøj produkter er valgt af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere og vandpolo hold rundt omkring i verden.Specifikationer:


Stof:


- Indhold: 55% PBT, 45% polyester


Køb dine egne Turbo Badedragt France COQ 895682 til kun 39.99 $. Lavet af Turbo, Turbo Badedragt France COQ 895682 er på lager i mange størrelser og farver. Hos swiminn, tilbyder vi de bedste priser på svømning. Se et stort udvalg af Svømmetøj i vores Badetøj til kvinder afdeling.

Funktioner Turbo Badedragt France COQ 895682

Farve
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up