up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt Frankrig COQ Tynd Rem

Turbo Badedragt Frankrig COQ Tynd Rem

Turbo Badedragt Frankrig COQ Tynd Rem

Turbo Badedragt Frankrig COQ Tynd Rem

plus
  • Play videoTurbo Badedragt Frankrig COQ Tynd Rem
  • Turbo Badedragt Frankrig COQ Tynd Rem
  • Turbo Badedragt Frankrig COQ Tynd Rem
  • Turbo Badedragt Frankrig COQ Tynd Rem
  • Turbo Badedragt Frankrig COQ Tynd Rem

Turbo Badedragt Frankrig COQ Tynd Rem

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Frankrig COQ Tynd Rem

Denne farverige damer og piger badedragt tilbyder en rigtig behagelig pasform. Farverne vil forblive levende og det har sikker, flade låste sømme. Det er fuldt foret i front for at sikre, at den ikke kan se igennem. De tynde stropper giver større bevægelse og hjælpe dig med at få en bedre solbrændthed. Stoffet er meget langvarig, plejer det gå poset og miste sin elasticitet. Tilbyder langtidsholdbare farve og klor modstand.


Turbo bruger verdens hårdeste anti-klor stof. Vist sig at vare i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i swimmingpoolen eller havet, da det ikke vil smitte på grund af sin behagelige pasform. Perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Den komfort og pasform af Turbo badedragt er som ingen anden.


Turbo blev grundlagt for mere end halvtreds år siden, er det nu, utvivlsomt, en af ​​verdens førende badetøj mærker. Turbo badetøj produkter er valgt af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere og vandpolo hold rundt omkring i verden.Specifikationer:


Stof:


- Indhold: 55% PBT, 45% polyester


Kender du alt til Turbo Badedragt Frankrig COQ Tynd Rem? Hos swiminn, vælger vi svømning udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Badetøj til børn varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Svømmetøj udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Turbo. Alle vores mærker er testet af vores hold af svømning eksperter!

Funktioner Turbo Badedragt Frankrig COQ Tynd Rem

Farve
Køn
Svømmedragter
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up