up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt Heavy Rock

Turbo Badedragt Heavy Rock

plus
  • Play videoTurbo Badedragt Heavy Rock
  • Turbo Badedragt Heavy Rock
  • Turbo Badedragt Heavy Rock

Turbo Badedragt Heavy Rock

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Heavy Rock

Denne farverige badedragt til damer og piger tilbyder en virkelig behagelig pasform. Farverne forbliver levende, og det har sikre, fladlåste sømme. Det er helt foret i fronten for at sikre, at det ikke ser igennem. De tynde stropper tillader større bevægelse og hjælper dig med at få en bedre solbrun. Stoffet er meget langvarigt, det går ikke baggy og mister sin elasticitet. Tilbyder langvarig farve og klorbestandighed.
Stofindhold: 55% PBT, 45% polyester.
Turbo bruger verdens hårdeste anti-klorstof. Bevist at vare i et hårdt klormiljø. Dette badetøj er ideelt til lange træningssessioner i poolen eller havet, da det ikke gnider på grund af dets behagelige pasform. Dette badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre vandsport. Komforten og pasformen i en Turbo-badedragt er som ingen anden.
Turbo blev grundlagt for mere end 50 år siden, og det er nu uden tvivl et af verdens førende svømmetøjsmærker. Turbo-badetøjsprodukter vælges af tusinder af konkurrerende svømmere. dykkere, synkroniserede svømmere og vandpolohold rundt om i verden.
VIGTIG
Det er vigtigt at bestille den rigtige størrelse. At finde din korrekte Turbo-størrelse er meget vigtig, fordi de adskiller sig så meget fra andre badetøjsmærker.
Hvis du er i tvivl om din størrelse, vil vi anbefale dig altid at gå med den større størrelse.
Den bedste måde at beslutte den rigtige måling er med hoftemåling (C)


Udforsk alle Badetøj til kvinder varer, som du kan finde hos swiminn, det kunne være Turbo Badedragt Heavy Rock. køb dine nu Turbo Badedragt Heavy Rock og spar penge på Svømmetøj produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Turbo, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Turbo Badedragt Heavy Rock. Hos svømning? Tak til swiminn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Badetøj til kvinder, til alt tænkelig sport.

Funktioner Turbo Badedragt Heavy Rock

Farve
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up