up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTurbo Badedragt Med Tynd Rem Stickers Colors
  • Turbo Badedragt Med Tynd Rem Stickers Colors
  • Turbo Badedragt Med Tynd Rem Stickers Colors
Turbo

Turbo Badedragt Med Tynd Rem Stickers Colors

Turbo Badedragt Med Tynd Rem Stickers Colors

plus

Turbo Badedragt Med Tynd Rem Stickers Colors

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Med Tynd Rem Stickers Colors

Denne farvestrålende Turbo vandpolo kostume giver en rigtig behagelig pasform. I damer og piger størrelser, det har sikker, fladskærms låste sømme. Det er fuldt foret på forsiden for at sikre, at det ikke se igennem og tilføje styrke. Den fulde back er lukket med en fast, specialiseret lynlås. Det er især udformet til vandpolo som det er meget vanskeligt at få fat. Langtidsholdbare stof, langtidsholdbare farve og klor resistente.

Turbo bruger den hårdeste anti klor stof. Denne fabic varer i lang tid i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i poolen eller havet, da det vil ikke gnide på grund af sin behagelige pasform. Denne badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Den komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.

Specifikationer:

Stof Indhold: 55% PBT, 45% Polyester.


Kender du alt til Turbo Badedragt Med Tynd Rem Stickers Colors? Hos swiminn, vælger vi svømning udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Badetøj til børn varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Svømmetøj udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Turbo. Alle vores mærker er testet af vores hold af svømning eksperter!

Funktioner Turbo Badedragt Med Tynd Rem Stickers Colors

Køn
Svømmedragter
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up