up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTurbo Badedragt Med Tynd Rem Train Hard
  • Turbo Badedragt Med Tynd Rem Train Hard
  • Turbo Badedragt Med Tynd Rem Train Hard
  • Turbo Badedragt Med Tynd Rem Train Hard
Turbo

Turbo Badedragt Med Tynd Rem Train Hard

Turbo Badedragt Med Tynd Rem Train Hard

Turbo Badedragt Med Tynd Rem Train Hard

plus

Turbo Badedragt Med Tynd Rem Train Hard

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Med Tynd Rem Train Hard

En levende og farverig bred rem badedragt, der tilbyder en meget komfortabel, sikker og støttende pasform. I damer og piger størrelser, er det fuldt foret i front. Med sikker, flad låste sømme. Lang varig stof, langtidsholdbare farve og klor resistente.


Turbo bruger verdens hårdeste anti klor stof. Bevist at den holder i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i poolen eller havet, da det ikke vil gnide på grund af sin behagelige pasform. Perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Den komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.


Turbo blev grundlagt for mere end halvtreds år siden, er det nu, utvivlsomt, en af ​​verdens førende badetøj mærker. Turbo badetøj produkter er valgt af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere og Vandpolo teams rundt omkring i verden.Specifikationer:


Fabric:


Indhold: 55% PBT, 45% polyester.


Er du på udkig efter Turbo Badedragt Med Tynd Rem Train Hard? Det findes på lager hos swiminn, din online svømning butik. Hos swiminn kan du altid finde svømning, masser af udstyr fra Turbo. Skynd dig at købe Turbo Badedragt Med Tynd Rem Train Hard, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk swiminn´s store sortiment af svømning.

Funktioner Turbo Badedragt Med Tynd Rem Train Hard

Farve
Køn
Svømmedragter
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Super badedragt!

-

Jeg bestilte denne datter badedragt til højde 150 størrelse 9-10 år gammel passer perfekt.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up