up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTurbo Badedragt Med Tynd Rem Yeah Comic
  • Turbo Badedragt Med Tynd Rem Yeah Comic
  • Turbo Badedragt Med Tynd Rem Yeah Comic
Turbo

Turbo Badedragt Med Tynd Rem Yeah Comic

Turbo Badedragt Med Tynd Rem Yeah Comic

plus

Turbo Badedragt Med Tynd Rem Yeah Comic

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Med Tynd Rem Yeah Comic

Denne farverige dame og piger badedragt giver en virkelig behagelig pasform. Farverne forbliver levende og har sikre, fladlåste sømme. Det er fuldt forkant for at sikre, at det ikke ser igennem. De tynde stropper giver større bevægelse og hjælper dig med at få en bedre solbrunning. Stoffet er meget langvarigt, det går ikke baggy og taber dets elastik. Tilbyder langvarig farve og klorresistens.

Stof:

55% PBT, 45% polyester.


Kender du alt til Turbo Badedragt Med Tynd Rem Yeah Comic? Hos swiminn, vælger vi svømning udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Badetøj til børn varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Svømmetøj udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Turbo. Alle vores mærker er testet af vores hold af svømning eksperter!

Funktioner Turbo Badedragt Med Tynd Rem Yeah Comic

Farve
Køn
Svømmedragter
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up