up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt New Zealand Årgang 2013

Turbo Badedragt New Zealand Årgang 2013

Turbo Badedragt New Zealand Årgang 2013

Turbo Badedragt New Zealand Årgang 2013

plus
  • Play videoTurbo Badedragt New Zealand Årgang 2013
  • Turbo Badedragt New Zealand Årgang 2013
  • Turbo Badedragt New Zealand Årgang 2013
  • Turbo Badedragt New Zealand Årgang 2013
  • Turbo Badedragt New Zealand Årgang 2013

Turbo Badedragt New Zealand Årgang 2013

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt New Zealand Årgang 2013

Denne farvestrålende Turbo vandpolo kostume giver en rigtig behagelig pasform. I damer og piger størrelser, det har sikker, fladskærms låste sømme. Det er fuldt foret på forsiden for at sikre, at det ikke se igennem og tilføje styrke. Den fulde back er lukket med en fast, specialiseret lynlås. Det er især udformet til vandpolo som det er meget vanskeligt at få fat. Langtidsholdbare stof, langtidsholdbare farve og klor resistente.

Turbo bruger verdener hårdeste anti klor stof. Dokumenteret til at vare i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i poolen eller havet som det ikke vil gnide på grund af sin behagelige pasform. Denne badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Den komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.

Turbo blev grundlagt for mere end halvtreds år siden, er det nu, uden tvivl, en af ​​verdens førende badetøj mærker. Turbo badetøj produkter er valgt af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere. dykkere, synkroniserede svømmere og Vandpolo teams rundt om i verden.

Specifikationer:

Stof Indhold: 55% PBT, 45% Polyester.


Find masser af svømning varer fra Turbo, altid på lager og til den bedste pris. Hos swiminn, din online svømning butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Turbo Badedragt New Zealand Årgang 2013, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Turbo Badedragt New Zealand Årgang 2013

Farve
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up