up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt Pop

Turbo Badedragt Pop

plus
  • Play videoTurbo Badedragt Pop
  • Turbo Badedragt Pop
  • Turbo Badedragt Pop

Turbo Badedragt Pop

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Pop

En levende og farverig bred rem badedragt, der tilbyder en meget komfortabel, sikker og støttende pasform. I damer og piger størrelser, er det fuldt foret i front. Med sikre, flad låste sømme. Langtidsholdbare stof, langtidsholdbare farve og klor resistente.

Turbo bruger verdener hårdeste anti klor stof. Dokumenteret til at vare i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i poolen eller havet, da det vil ikke gnide på grund af sin behagelige pasform. Denne badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Den komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.

Turbo blev grundlagt for mere end halvtreds år siden, er det nu, uden tvivl, en af ​​verdens førende badetøj mærker. Turbo badetøj produkter er valgt af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere. dykkere, synkroniserede svømmere og Vandpolo teams rundt om i verden.

Specifikationer:

Stof Indhold: 55% PBT, 45% Polyester.


Hvis du vil købe de bedste Badetøj til kvinder fra Turbo, har du fundet det bedste sted, swiminn. Hos swiminn, har vi kun de bedste mærker, som Turbo, så du kun får de bedste svømning, til de bedste priser. Kig selv efter i svømning og Badedragt Pop. Bestil nu og modtag dine Turbo Badedragt Pop, inden for et par dage.

Funktioner Turbo Badedragt Pop

FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

5 stjerner

-

Upåklagelig. Brug størrelse op. 1,63 cm, 58 kg, jeg bruger normalt 36 og M, men i dette mærke skal den være over L. Det tog et stykke tid at levere ...

Gennemgå turbo-badedragt

-

Fremragende kvalitet, det indvendige foringsstof er ikke godt, fordi det går i stykker efter kort brugstid, men badedragt kan fortsat bruges i årevis.

Kostume pop turbo

-

Kvaliteten af ​​de kostumer Turbo er uden sidestykke; modstandsdygtig over for klor vil ikke falme og de udvider selv efter mange vaske. Opmærksomhed på størrelse: Det er tilrådeligt at købe en størrelse større end du normalt ville bære, da de spanske størrelser er forskellige fra italiensk (fx jeg generelt bære en S, men i dette tilfælde jeg bestilte en tg M..)

Størrelse

-

normalt klædt i tøj, men med en 40/42 Turbo tage en M ... perfekt!

Lille størrelse

-

Kvaliteten er god, og som det ser ud på billedet, men størrelse for lille. Brug en størrelse 36, jeg måle 1.73cm og jeg købte XL størrelse og er meget lille i både længde og bredde. Hvis der havde været mere størrelse, det havde købt tilbage.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up