up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt Queen Of Hearts

plus
  • Play videoTurbo Badedragt Queen Of Hearts
  • Turbo Badedragt Queen Of Hearts

Turbo Badedragt Queen Of Hearts

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Queen Of Hearts

Denne farvestrålende Turbo vandpolo kostume giver en virkelig behagelig pasform. I damer og piger størrelser, den har sikre, fladlåste sømme. Det er fuldt foret på forsiden for at sikre, at det ikke ses igennem og for at tilføje styrke. Den fulde ryg er lukket med en solid, specialiseret lynlås. Den er specielt designet til vandpolo, da det er meget svært at få fat i. Langvarigt stof, langvarig farve og klorbestandig.

Turbo bruger verdens hårdeste anti klorstof. Bevist at vare i et hårdt klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningssessioner i poolen eller havet, da det ikke gnider på grund af sin behagelige pasform. Dette badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre vandsportsaktiviteter. Komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.

Turbo blev grundlagt for mere end 50 år siden, det er uden tvivl et af verdens førende badetøjs mærker. Turbo badetøjs produkter vælges af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere. dykkere, synkroniserede svømmere og vandpolo hold rundt om i verden.

Specifikationer:

Stofindhold: 55% PBT, 45% Polyester.


Du kan også finde Turbo Badedragt Queen Of Hearts i vores Badetøj til kvinder kategori, fra din online svømning butik, eller hvad med Svømmetøj. Vi har også mange andre ting fra Turbo, hos swiminn, har vi et kæmpe udvalg af svømning varer, som måske er noget for dig. Turbo er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre svømning, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Turbo Badedragt Queen Of Hearts

FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Robust trøje

-

Som beskrevet og lavet i Spanien: fantastisk til kulstofaftrykket!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up