up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt Rise&Swim

Turbo Badedragt Rise&Swim

plus
  • Play videoTurbo Badedragt Rise&Swim
  • Turbo Badedragt Rise&Swim
  • Turbo Badedragt Rise&Swim

Turbo Badedragt Rise&Swim

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Rise&Swim

Turbo REVOLUTION badetøj er lavet ved hjælp af samme stof som herre vandpolo kufferter, så det er en meget stærk og langvarig badedragt. Det har styrket sømme og tynde fleksible lycra stropper til styrke og trøst. Denne badedragt er designet til to gange daglig brug.

Denne farverige badedragt tilbyder en virkelig behagelig pasform til damer og piger. Farverne vil forblive levende for sin levetid, og det har sikker, fladskærms låste sømme. Det er fuldt foret i front for at sikre det er ikke se igennem. De tynde stropper give større bevægelse og hjælpe dig med at få en bedre solbrændthed. Stoffet er meget langvarig, det plejer gå baggy og miste sin elasticitet. Tilbyder langvarig farve og chlor modstand.

Turbo bruger verdener hårdeste anti klor stof. Dokumenteret til at vare i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i poolen eller havet, da det vil ikke gnide på grund af sin behagelige pasform. Denne badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Den komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.

Turbo blev grundlagt for mere end halvtreds år siden, er det nu, uden tvivl, en af ​​verdens førende badetøj mærker. Turbo badetøj produkter er valgt af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere. dykkere, synkroniserede svømmere og Vandpolo teams rundt om i verden.


Turbo Badedragt Rise&Swim, er med garanti den bedste i svømning udstyr. Hos swiminn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din svømning butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Turbo giver dig. Vores hold af svømning experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Badetøj til kvinder, til den bedste pris.

Funktioner Turbo Badedragt Rise&Swim

Farve
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up