up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt Smoking Tynd Rem

plus
  • Play videoTurbo Badedragt Smoking Tynd Rem
  • Turbo Badedragt Smoking Tynd Rem

Turbo Badedragt Smoking Tynd Rem

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Smoking Tynd Rem

Denne Turbo badedragt er specielt designet til at spille Water Polo. De brede stropper giver total bevægelsesfrihed og et perfekt greb. Den tilpasser sig perfekt til kroppen, hvilket gør det vanskeligt at gribe badedragt under Water Polo-spil. Det er lavet med det bedste stof på markedet med et dobbelt forfor. Det er resistent over for klor fra poolen og mod UV-stråler. Og af denne grund opretholdes intensiteten af dens farver med gentagen brug over tid.
Funktioner:
Forstærkede sømme
Brede stropper
Baglås med lynlås-system
Fuld foring
Modstandsdygtig over for klor
Specifikationer:
Sammensætning: 55% polyester PBT, 45% polyester
Anbefalet brug:
Perfekt badedragt til træning af Water Polo som trænings- eller konkurrencebadedragt. Takket være dens store tilpasningsevne til kroppen trækker den ikke vand, når man svømmer og undgår at gribe fat i tvister om bolden.
Den brede stropp udøver mindre pres på skuldrene og undgår gnidning i tilfælde af, at badetøjet er stramt på kroppen. Da det endvidere er et elastisk stof, går det ikke i stykker, når det udsættes for kontinuerlig grab og slid til daglig brug.


Vent ikke med at købe din Turbo Badedragt Smoking Tynd Rem! Hos swiminn alle vores Badetøj til børn produktor, er med fabriksgaranti fra Turbo. Køber du i vores online svømning butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores svømning fællesskab. Bestil dine Turbo Badedragt Smoking Tynd Rem nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner Turbo Badedragt Smoking Tynd Rem

Farve
Køn
Svømmedragter
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up