up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTurbo Badedragt Spiro 892512
  • Turbo Badedragt Spiro 892512

Turbo Badedragt Spiro 892512

plus
Turbo

Turbo Badedragt Spiro 892512

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Spiro 892512

Denne Turbo badedragt er specielt designet til at spille Water Polo. De brede stropper giver total bevægelsesfrihed og et perfekt greb. Den tilpasser sig perfekt til kroppen, hvilket gør det vanskeligt at gribe badedragt under Water Polo-spil. Det er lavet med det bedste stof på markedet med et dobbelt forfor. Det er resistent over for klor fra poolen og mod UV-stråler. Og af denne grund opretholdes intensiteten af dens farver med gentagen brug over tid.
Funktioner:
Forstærkede sømme
Brede stropper
Baglås med lynlås-system
Fuld foring
Modstandsdygtig over for klor
Specifikationer:
Sammensætning: 55% polyester PBT, 45% polyester
Anbefalet brug:
Perfekt badedragt til træning af Water Polo som trænings- eller konkurrencebadedragt. Takket være dens store tilpasningsevne til kroppen trækker den ikke vand, når man svømmer og undgår at gribe fat i tvister om bolden.
Den brede stropp udøver mindre pres på skuldrene og undgår gnidning i tilfælde af, at badetøjet er stramt på kroppen. Da det endvidere er et elastisk stof, går det ikke i stykker, når det udsættes for kontinuerlig grab og slid til daglig brug.


Køb dine Turbo Badedragt Spiro 892512 til den bedste pris! Vores online har svømning, swiminn lige dem du går og drømmer om! Find Badetøj til kvinder til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Turbo Badedragt Spiro 892512. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online svømning katalog!

Funktioner Turbo Badedragt Spiro 892512

Farve
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up