up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt Stickers Colors Tynd Rem

Turbo Badedragt Stickers Colors Tynd Rem

plus
  • Play videoTurbo Badedragt Stickers Colors Tynd Rem
  • Turbo Badedragt Stickers Colors Tynd Rem
  • Turbo Badedragt Stickers Colors Tynd Rem

Turbo Badedragt Stickers Colors Tynd Rem

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Stickers Colors Tynd Rem

Denne farvestrålende Turbo vandpolo kostume giver en rigtig behagelig pasform. I damer og piger størrelser, det har sikker, fladskærms låste sømme. Det er fuldt foret på forsiden for at sikre, at det ikke se igennem og tilføje styrke. Den fulde back er lukket med en fast, specialiseret lynlås. Det er især udformet til vandpolo som det er meget vanskeligt at få fat. Langtidsholdbare stof, langtidsholdbare farve og klor resistente.

Turbo bruger den hårdeste anti klor stof. Denne fabic varer i lang tid i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i poolen eller havet, da det vil ikke gnide på grund af sin behagelige pasform. Denne badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Den komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.

Specifikationer:

Stof Indhold: 55% PBT, 45% Polyester.


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos swiminn, din online specialist i svømning udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Svømmetøj varer fra Turbo. Kig efter svømning varer, der står under Turbo Badedragt Stickers Colors Tynd Rem. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Turbo Badedragt Stickers Colors Tynd Rem

Køn
Svømmedragter
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up