up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt Telt Japansk

Turbo Badedragt Telt Japansk

plus
  • Play videoTurbo Badedragt Telt Japansk
  • Turbo Badedragt Telt Japansk
  • Turbo Badedragt Telt Japansk

Turbo Badedragt Telt Japansk

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Telt Japansk

Denne farverige damer og piger badedragt tilbyder en virkelig behagelig pasform. Farverne vil forblive levende og det har sikker, fladskærms låste sømme. Det er fuldt foret i front for at sikre, at det er ikke se igennem. De tynde stropper giver større bevægelse og hjælper dig med at få et bedre solbrændthed. Stoffet er meget langvarig, det plejer gå baggy og miste sin elasticitet. Tilbyder langvarig farve og chlor modstand.


Turbo bruger verdener hårdeste anti klor stof. Dokumenteret til at vare i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i poolen eller havet, da det vil ikke gnide på grund af sin behagelige pasform. Denne badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.


Turbo blev grundlagt for mere end halvtreds år siden, er det nu, utvivlsomt, en af ​​verdens førende badetøj mærker. Turbo badetøj produkter er valgt af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere. dykkere, synkroniseret svømmere og Vandpolo teams rundt omkring i verden.Specifikationer:


Stof Indhold: 55% PBT, 45% Polyester.


Er du vild med Turbo Badedragt Telt Japansk? Er du på udkig efter en online specialist i svømning udstyr?, Kig hos swiminn. der er autoriseret Turbo forhandler, alle vores svømning varer, er dækket af fabriksgaranti fra Turbo. Vælg en Badetøj til kvinder kategori og find alle de mulige Badetøj til kvinder varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Turbo Badedragt Telt Japansk

FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende produkt !!!

-

Fremragende kvalitetsprodukt, størrelserne er korrekte, og forsendelsen var let at spore, når de ankom rettidigt. Jeg vil bestemt købe flere produkter i fremtiden, tak for din opmærksomhed.

Turbo badedragter

-

Badedragterne er smukke og til en meget god pris! Vi vil helt sikkert købe mere i fremtiden! Og forsendelsen har været hurtig uden problemer! Kom nu, en 10 på alt!

Meget flot trøje

-

Farver er repræsentative for de afbildede.

Meget flot trøje

-

Robust og elegant som beskrevet og produceret i Spanien (godt klaret til kulstofaftrykket!)

Top

-

Meget god trøje, god kvalitet og komfortabel. Perfekt til alle svømme

Kvalitet

-

MEGET GOD KVALITET AF STOFF OG KOMFORT. FARVE OG DESIGN GØR DET STRIKE UD.

Smuk, behagelig og holdbar

-

Eksklusivt design, det er meget behageligt og holdbart

Great

-

super smukke og originale

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up