up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt The Swim

plus
  • Play videoTurbo Badedragt The Swim
  • Turbo Badedragt The Swim

Turbo Badedragt The Swim

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt The Swim

En levende og farverig bred stroppedragt, der tilbyder en meget behagelig, sikker og støttende pasform. I damer og piger størrelser, er den helt foret foran. Med sikre, fladlåste sømme. Langvarigt stof, langvarig farve og klorbestandig.

Turbo bruger det hårdeste anti-klorstof. Denne fabic varer i lang tid i et hårdt klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningssessioner i poolen eller havet, da det ikke gnider på grund af sin behagelige pasform. Dette badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre vandsportsaktiviteter. Komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.

Turbo blev grundlagt for mere end 50 år siden, det er uden tvivl et af verdens førende badetøjs mærker. Turbo badetøjs produkter vælges af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere. dykkere, synkroniserede svømmere og vandpolo hold rundt om i verden.

Specifikationer:

Stofindhold: 55% PBT, 45% Polyester.


Er du på udkig Turbo Badedragt The Swim? Hos swiminn finder du altid Svømmetøj, fra de bedste mærker, det kunne være fra Turbo, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra svømning butikken.

Funktioner Turbo Badedragt The Swim

Farve
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Купальник

-

Купальник классный! Но размеры маломерки. В следующий раз на один р-р больше надо покупать. Подарю подруге.)

Foteini!

-

Jeg var helt tilfreds med kvaliteten af ​​badedragt design og pris. Jeg vil anbefale til andre dit websted og foretrækker du til mit næste køb. Med venlig hilsen Bright Ouzounoglou

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up