up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTurbo Badedragt Tigre
  • Turbo Badedragt Tigre
  • Turbo Badedragt Tigre

Turbo Badedragt Tigre

Turbo Badedragt Tigre

plus
Turbo

Turbo Badedragt Tigre

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Tigre

Turbo REVOLUTION badetøj er lavet ved hjælp af samme stof som herre vandpolo kufferter, så det er en meget stærk og langvarig badedragt. Det har styrket sømme og tynde fleksible lycra stropper til styrke og trøst. Denne badedragt er designet til to gange daglig brug.

Denne farverige badedragt tilbyder en virkelig behagelig pasform til damer og piger. Farverne vil forblive levende for sin levetid, og det har sikker, fladskærms låste sømme. Det er fuldt foret i front for at sikre det er ikke se igennem. De tynde stropper give større bevægelse og hjælpe dig med at få en bedre solbrændthed. Stoffet er meget langvarig, det plejer gå baggy og miste sin elasticitet. Tilbyder langvarig farve og chlor modstand.

Turbo bruger verdener hårdeste anti klor stof. Dokumenteret til at vare i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i poolen eller havet, da det vil ikke gnide på grund af sin behagelige pasform. Denne badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Den komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.

Turbo blev grundlagt for mere end halvtreds år siden, er det nu, uden tvivl, en af ​​verdens førende badetøj mærker. Turbo badetøj produkter er valgt af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere. dykkere, synkroniserede svømmere og Vandpolo teams rundt om i verden.


Alle svømning produkter og Svømmetøj er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos swiminn kan du finde en masse Badetøj til kvinder fra Turbo. Prisen på Turbo Badedragt Tigre er 39.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Turbo Badedragt Tigre

FINA Godkendt
Affjedringstyper

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Anmeldelse

-

Kostumet er smukt og af god kvalitet. Ankom før planen

Stor

-

Kostume er perfekt, forsendelsen var hurtig og ankom i henhold til planen. Virkelig positiv oplevelse!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up