up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt Tucan Pro Resist

plus
  • Play videoTurbo Badedragt Tucan Pro Resist
  • Turbo Badedragt Tucan Pro Resist

Turbo Badedragt Tucan Pro Resist

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Tucan Pro Resist

En pulserende og farverig bredbåndsbade, der tilbyder en meget behagelig, sikker og understøttende pasform. I damer og piger størrelser, er det fuldt foret. Med sikre, fladlåste sømme. Langvarigt stof, langvarig farve og klorbestandigt.
Turbo bruger verdens hårdeste anti-klorstof. Bevist at vare i et hårdt klormiljø. Dette badetøj er ideelt til lange træningssessioner i poolen eller havet, da det ikke gnider på grund af dets behagelige pasform. Dette badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre vandsport. Komforten og pasformen i en Turbo-badedragt er som ingen anden.
Turbo blev grundlagt for mere end 50 år siden, og det er nu uden tvivl et af verdens førende svømmetøjsmærker. Turbo-badetøjsprodukter vælges af tusinder af konkurrerende svømmere. dykkere, synkroniserede svømmere og vandpolohold rundt om i verden.
Specifikationer:
Stofindhold: 55% PBT, 45% polyester.


Hvis du skal bruge nye Turbo Badedragt Tucan Pro Resist, har vi dem her til den bedste pris. swiminn har det og andre top kvalitets varer som svømning. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de svømning, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Turbo Badedragt Tucan Pro Resist

FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastiske farver, perfekt form!

-

Flotte farver og godt materiale! Jeg er 1,75 høj og 73 kg og har brug for 5 xl til ren svømningstræning, lige under 4 xl er nok (til Arena, Speedo, Adidas størrelse 42/44) Forsendelse tog cirka 3 uger afhængigt af produktet. Jeg finder det helt ok. Der er min ordre-e-mail med den mulige ankomstdato, og så er der en anden e-mail i det område af ankomstdatoen, hvor ordren er sendt.

Fantastisk badedragt, men meget lille!

-

Meget flot farverigt badedragt. Fantastisk materiale, men ultra lille. Brug S / M og Gr. L er meget tæt. Sørg for at bestille 2-3 størrelser større!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up