up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Badedragt Tucan

Turbo Badedragt Tucan

Turbo Badedragt Tucan

plus
  • Play videoTurbo Badedragt Tucan
  • Turbo Badedragt Tucan
  • Turbo Badedragt Tucan
  • Turbo Badedragt Tucan

Turbo Badedragt Tucan

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Tucan

Denne farverige damer og piger badedragt tilbyder en rigtig behagelig pasform. Farverne vil forblive levende og det har sikker, fladskærms låste sømme. Det er fuldt foret i front for at sikre, at det er ikke se igennem. De tynde stropper give større bevægelse og hjælpe dig med at få et bedre solbrændthed. Stoffet er meget langvarig, det plejer at gå poset og miste sin elasticitet. Tilbyder langtidsholdbare farve og klor modstand.


Turbo bruger verdens hårdeste anti-klor stof. Dokumenteret at vare i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i poolen eller havet, som det ikke vil gnide på grund af sin behagelige pasform. Perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Den komfort og pasform af Turbo badedragt er som ingen anden.


Turbo blev grundlagt for mere end halvtreds år siden, er det nu, utvivlsomt, en af ​​verdens førende badetøj mærker. Turbo badetøj produkter er valgt af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere og Vandpolo teams rundt om i verden.Specifikationer:


Stof:


- Indhold: 55% PBT, 45% polyester.


Gennemfør din bestilling af Turbo Badedragt Tucan, med vores Badetøj til børn udvalg og Svømmetøj varer. Kig igennem de andre svømning kategorier, Hos swiminn, er vi specialister i svømning udstyr, du kan også finde Svømmetøj udstyr, til de bedste priser hos swiminn!

Funktioner Turbo Badedragt Tucan

Køn
Svømmedragter
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up