up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTurbo Badedragt Yeah Comic 894682
  • Turbo Badedragt Yeah Comic 894682
  • Turbo Badedragt Yeah Comic 894682
  • Turbo Badedragt Yeah Comic 894682
  • Turbo Badedragt Yeah Comic 894682
Turbo

Turbo Badedragt Yeah Comic 894682

Turbo Badedragt Yeah Comic 894682

Turbo Badedragt Yeah Comic 894682

Turbo Badedragt Yeah Comic 894682

plus

Turbo Badedragt Yeah Comic 894682

Produktbeskrivelse Turbo Badedragt Yeah Comic 894682

Denne farverige damer og piger badedragt tilbyder en virkelig behagelig pasform. Farverne vil forblive levende og det har sikker, fladskærms låste sømme. Det er fuldt foret i front for at sikre, at det er ikke se igennem. De tynde stropper giver større bevægelighed og hjælpe dig med at få en bedre solbrændthed. Stoffet er meget langtidsholdbare, det plejer at gå baggy og miste sin elasticitet. Tilbyder langvarig farve og chlor modstand.


Turbo bruger verdens hårdeste anti klor stof. Bevist at den holder i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i poolen eller havet, da det ikke vil gnide på grund af sin behagelige pasform. Perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Den komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.


Turbo blev grundlagt for mere end halvtreds år siden, er det nu, utvivlsomt, en af ​​verdens førende badetøj mærker. Turbo badetøj produkter er valgt af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere og Vandpolo teams rundt omkring i verden.Specifikationer:


Fabric:


Indhold: 55% PBT, 45% polyester.


Alle svømning produkter og Svømmetøj er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos swiminn kan du finde en masse Badetøj til kvinder fra Turbo. Prisen på Turbo Badedragt Yeah Comic 894682 er 42.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Turbo Badedragt Yeah Comic 894682

Farve
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up