up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTurbo Brasilien Bikini Med Tynd Rem
  • Turbo Brasilien Bikini Med Tynd Rem
  • Turbo Brasilien Bikini Med Tynd Rem

Turbo Brasilien Bikini Med Tynd Rem

Turbo Brasilien Bikini Med Tynd Rem

plus
Turbo

Turbo Brasilien Bikini Med Tynd Rem

Produktbeskrivelse Turbo Brasilien Bikini Med Tynd Rem

Denne livlige bikini vil holde sine smukke farver uden at falme. Det er virkelig behageligt og fremstillet til en virkelig høj standard. Med sikre, fladlåste sømme. Det er fuldt forkant for at sikre, at det ikke ser igennem. De tynde stropper giver større bevægelse og hjælper dig med at få en bedre solbrunning. Stoffet er meget langvarigt, det går ikke baggy og taber dets elastik. Tilbyder langvarig farve og klorresistens.

Specifikationer:

Materiale:

55% PBT, 45% polyester.


Ønsker du flere svømning varer fra Turbo? Hos swiminn, din online svømning butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af svømning varer, og andet Turbo Brasilien Bikini Med Tynd Rem. Lige nu har vi Turbo Brasilien Bikini Med Tynd Rem på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for svømning udstyr.

Funktioner Turbo Brasilien Bikini Med Tynd Rem

Farve
Svømmedragter
Anbefalet brug
Bikini-dele
Affjedringstyper

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up