up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTurbo Catalonien Badedragt Pro Resist
  • Turbo Catalonien Badedragt Pro Resist
Turbo

Turbo Catalonien Badedragt Pro Resist

plus

Turbo Catalonien Badedragt Pro Resist

Produktbeskrivelse Turbo Catalonien Badedragt Pro Resist

En levende og farverig bred stroppedragt, der tilbyder en meget behagelig, sikker og støttende pasform. I damer og piger størrelser, er den helt foret foran. Med sikre, fladlåste sømme. Langvarigt stof, langvarig farve og klorbestandig.

Turbo bruger verdens hårdeste anti klorstof. Bevist at vare i et hårdt klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningssessioner i poolen eller havet, da det ikke gnider på grund af sin behagelige pasform. Dette badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre vandsportsaktiviteter. Komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.

Turbo blev grundlagt for mere end 50 år siden, det er uden tvivl et af verdens førende badetøjs mærker. Turbo badetøjs produkter vælges af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere. dykkere, synkroniserede svømmere og vandpolo hold rundt om i verden.

Specifikationer:

Stofindhold: 55% PBT, 45% Polyester.


Er du på udkig efter Turbo Catalonien Badedragt Pro Resist? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Svømmetøj i vores online svømning butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste svømning produkter, lige de swiminn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Badetøj til kvinder udsalg.

Funktioner Turbo Catalonien Badedragt Pro Resist

Farve
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Alt perfekt

-

Fremragende

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up