up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTurbo New Zealand Badedragt
  • Turbo New Zealand Badedragt
  • Turbo New Zealand Badedragt
  • Turbo New Zealand Badedragt
Turbo

Turbo New Zealand Badedragt

Turbo New Zealand Badedragt

Turbo New Zealand Badedragt

plus

Turbo New Zealand Badedragt

Produktbeskrivelse Turbo New Zealand Badedragt

En levende og farverig bred rem badedragt, der tilbyder en meget behagelig, sikker og støttende pasform. I damer og piger størrelser, er det fuldt foret i front. Med sikker, flade låste sømme. Langtidsholdbare stof, langtidsholdbare farve og klor resistente.


Turbo bruger verdens hårdeste anti-klor stof. Vist sig at vare i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i swimmingpoolen eller havet, da det ikke vil smitte på grund af sin behagelige pasform. Perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Den komfort og pasform af Turbo badedragt er som ingen anden.


Turbo blev grundlagt for mere end halvtreds år siden, er det nu, utvivlsomt, en af ​​verdens førende badetøj mærker. Turbo badetøj produkter er valgt af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere og vandpolo hold rundt omkring i verden.Specifikationer:


Stof:


- Indhold: 55% PBT og 45% polyester.


Udforsk alle Badetøj til børn varer, som du kan finde hos swiminn, det kunne være Turbo New Zealand Badedragt. køb dine nu Turbo New Zealand Badedragt og spar penge på Svømmetøj produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Turbo, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Turbo New Zealand Badedragt. Hos svømning? Tak til swiminn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Badetøj til børn, til alt tænkelig sport.

Funktioner Turbo New Zealand Badedragt

Farve
Køn
Svømmedragter
FINA Godkendt
Affjedringstyper

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up