up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Turbo

Turbo Tynd Rem Bikini Wales Dragon

plus
  • Play videoTurbo Tynd Rem Bikini Wales Dragon
  • Turbo Tynd Rem Bikini Wales Dragon

Turbo Tynd Rem Bikini Wales Dragon

Produktbeskrivelse Turbo Tynd Rem Bikini Wales Dragon

Dette levende bikini vil holde sine smukke farver uden at falme. Det er virkelig behageligt og fremstillet til en høj standard. Med sikre, fladskærms låste sømme. Det er fuldt foret i front for at sikre det ikke se igennem. De tynde stropper give større bevægelse og hjælpe dig med at få en bedre solbrændthed. Stoffet er meget langvarig, det plejer at gå baggy og miste sin elasticitet. Tilbyde langtidsholdbare farve og chlor modstand.


Turbo bruger verdener hårdeste anti klor stof. Vist sig at vare i et barsk klor miljø. Denne badetøj er ideel til lange træningspas i poolen eller havet, da det vil ikke gnide på grund af sin behagelige pasform. Denne badetøj er perfekt til svømning, vandpolo, dykning og mange andre former for vandsport. Komfort og pasform af en Turbo badedragt er som ingen anden.


Turbo blev grundlagt for mere end halvtreds år siden, er det nu, uden tvivl, en af ​​verdens førende badetøj mærker. Turbo badetøj produkter er valgt af tusindvis af konkurrencedygtige svømmere. dykkere, synkroniserede svømmere og Vandpolo teams rundt omkring i verden.Specifikationer:


Stof Indhold: 55% PBT, 45% Polyester.


Er du på udkig efter Turbo Tynd Rem Bikini Wales Dragon? Det findes på lager hos swiminn, din online svømning butik. Hos swiminn kan du altid finde svømning, masser af udstyr fra Turbo. Skynd dig at købe Turbo Tynd Rem Bikini Wales Dragon, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk swiminn´s store sortiment af svømning.

Funktioner Turbo Tynd Rem Bikini Wales Dragon

Farve
Køn
Svømmedragter
Bikini-dele
Affjedringstyper

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up