up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTurbo USA Thin Strap Bikini
  • Turbo USA Thin Strap Bikini
  • Turbo USA Thin Strap Bikini
Turbo

Turbo USA Thin Strap Bikini

Turbo USA Thin Strap Bikini

plus

Turbo USA Thin Strap Bikini

Produktbeskrivelse Turbo USA Thin Strap Bikini

Denne farverige damer og piger badedragt giver en virkelig behagelig pasform. Farverne forbliver levende, og de har sikre, fladlåste sømme. Det er fuldt forkant for at sikre, at det ikke ser igennem. De tynde stropper giver større bevægelse og hjælper dig med at få en bedre solbrunning. Stoffet er meget langvarigt, det går ikke baggy og taber dets elastik. Tilbyder langvarig farve og klorresistens.

Specifikationer:

Materiale:

55% PBT, 45% polyester.


Find din pris på Turbo USA Thin Strap Bikini og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Badetøj til kvinder tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Bikinier og tankinier og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos swiminn.

Funktioner Turbo USA Thin Strap Bikini

Svømmedragter
Anbefalet brug
Bikini-dele
Affjedringstyper

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up