up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

TYR

TYR Badedragt Jammer Ap12 Speed Short

TYR Badedragt Jammer Ap12 Speed Short

plus
  • Play videoTYR Badedragt Jammer Ap12 Speed Short
  • TYR Badedragt Jammer Ap12 Speed Short
  • TYR Badedragt Jammer Ap12 Speed Short

TYR Badedragt Jammer Ap12 Speed Short

Produktbeskrivelse TYR Badedragt Jammer Ap12 Speed Short

Udviklet i forfølgelsen af ​​guld, den AP12 nået sit mål, da Matt Grevers sætte en ny olympisk rekord og tog hjem guldmedalje for USA i 100m rygcrawl ved London Games. Fremvisning Turbo Compression Fabric, den AP12 Speed ​​Short kombinerer letvægtskonstruktion, med hydrofob micro glødetråd ydeevne til at give 360 ​​grader af kerne stabilisering og ren hastighed. Med en Anatomisk Engineered Fit og Hydrodynamisk tre panel design AP12 øger kompression, for at øge muskel fyring og reducere formular træk.


Specialiserede sømme og slankt design partner for at optimere kroppens position og en Smooth Bonded Finish giver et slankt sting fri overflade, så svømmere kan skære gennem vandet med minimal modstand. Den AP12s Kombinationen af ​​bundne sømme på indersiden og fire vejs lås sømme på ydersiden skaber den lavest mulige profil, for at reducere træk og maksimere ydelsen.


Stof: TYR Turbo vævet stof (85% Nylon / 15% Lycra ®)


Er du vild med TYR Badedragt Jammer Ap12 Speed Short? Kig i vores svømning afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Badetøj til mænd, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye svømning produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Badetøj til mænd, findes i mange farver og modeller.

Funktioner TYR Badedragt Jammer Ap12 Speed Short

Farve
FINA Godkendt

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up