up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

TYR

TYR Badedragt Tracer B Series Shortjohn

TYR Badedragt Tracer B Series Shortjohn

plus
  • Play videoTYR Badedragt Tracer B Series Shortjohn
  • TYR Badedragt Tracer B Series Shortjohn
  • TYR Badedragt Tracer B Series Shortjohn

TYR Badedragt Tracer B Series Shortjohn

Produktbeskrivelse TYR Badedragt Tracer B Series Shortjohn

Udviklet, testet og fremstillet i Amerika for at outperforme på den internationale scene, er Tracer B Shortjohn bygget til eliteniveau racing. Fremvisning High Bonded (HB) Micro Tapede sømme den TBSJ6A Hastighed Suit er konstrueret uden syning eller tråde, for at give uovertruffen reduktion træk og en glat, problemfri overgang fra huden til stoffet. Aerofit konstruktion og Range of Motion (ROM) Straps mulighed for flydende og eksplosivitet i vandet, mens en industri eksklusiv Five Piece Muskel kortlagt Mønster følger den naturlige konturer af kroppen for overlegen pasform og støtte.

Med letvægts, hydrofob hurtigttørrende fabrikation og forbedrede stræk egenskaber, den Tracer B Shortjohn giver hukommelsen retention at fremme lang levetid og danne pasform. Kombineret med 4 Way Lock Sømme og kringlet designet omkring den menneskelige muskulatur, den Tracer B Series Swimsuit låser kernen i (med op til en stigning på 25% i udlagt komprimering), faldende krop omkreds med op til 5%, og bidrager til at forbedre blodgennemstrømningen og re iltningen af ​​musklerne.

Specifikationer:

Fabrication: 79% Nylon / 21% LYCRA


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos swiminn, din online specialist i svømning udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Badedragt med ben varer fra TYR. Kig efter svømning varer, der står under TYR Badedragt Tracer B Series Shortjohn. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner TYR Badedragt Tracer B Series Shortjohn

Farve
FINA Godkendt

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up