up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTYR Jammer Tracer B Series
  • TYR Jammer Tracer B Series
  • TYR Jammer Tracer B Series
TYR

TYR Jammer Tracer B Series

TYR Jammer Tracer B Series

plus

TYR Jammer Tracer B Series

Produktbeskrivelse TYR Jammer Tracer B Series

Udviklet, testet og fremstillet i Amerika for at outperforme på den internationale scene, er Tracer B Jammer Swimsuit bygget til eliteniveau racing. Fremvisning High Bonded (HB) Micro tapede sømme den TBJA6 Speed ​​Suit er konstrueret uden syning eller tråde, for at give uovertruffen reduktion træk og en glat, problemfri overgang fra huden til stoffet. Med en industri eksklusiv Five Piece Muscle kortlagt Mønster, der følger de naturlige konturer af kroppen, Tracer B-serien Jammer udnytter 4 Way Lock Sømme at låse i kernen (med op til en stigning i udlagt kompression 25%).

Designet til at reducere kroppens omkreds med op til 5%, og hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen og re iltningen af ​​musklerne, det Tracer B Jammer har let, hydrofob hurtigttørrende fabrikation og forbedrede stræk egenskaber, at tilvejebringe hukommelse fastholdelse og formular pasform.

Specifikationer:

Fabrication: 79% Nylon / 21% LYCRA® Fiber


TYR Jammer Tracer B Series findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en TYR Jammer Tracer B Series fra vores store online svømning lager swiminn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos swiminn er der pris garanti på alt svømning udstyr fra TYR.

Funktioner TYR Jammer Tracer B Series

Farve
FINA Godkendt

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

God

-

Meget god kvalitet jammers. Ser godt ud og passer meget pænt. Den perfekte længde og flotte farver.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up