up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoTYR Kompressions Badedragt Med Høj Ryghastighed AP12 Credere
  • TYR Kompressions Badedragt Med Høj Ryghastighed AP12 Credere
  • TYR Kompressions Badedragt Med Høj Ryghastighed AP12 Credere

TYR Kompressions Badedragt Med Høj Ryghastighed AP12 Credere

TYR Kompressions Badedragt Med Høj Ryghastighed AP12 Credere

plus
TYR

TYR Kompressions Badedragt Med Høj Ryghastighed AP12 Credere

Produktbeskrivelse TYR Kompressions Badedragt Med Høj Ryghastighed AP12 Credere

Konstrueret i efterfølgelse af guld har Womens AP12 Kompression Open Back Speed ​​Suit Turbo Compression Fabric, der kombinerer letvægts konstruktion med hydrofob mikrofilament ydeevne for at give 360 ​​grader kernestabilisering og ren hastighed. Med en anatomisk konstrueret pasform og hydrodynamisk trepanel design forbedrer AP12 komprimeringen, for at øge muskelafbrændingen og reducere formdragningen.

ROM Straps muliggør flydende og eksplosivitet for maksimal afstand pr. Slagtilfælde, mens special sømme og slank design partner for at optimere kroppens position. En glat bundet finish giver en slank strygfri overflade, så svømmere kan skære gennem vandet med minimal modstand, og AP12s kombinationen af ​​sammenbundne sømme på indersiden og firevejs låsesømme på ydersiden skaber den lavest mulige profil, for at reducere træk og maksimere ydeevnen .

Funktioner:

Turbo vævet stof: Letvægts hydrofob mikrofilament tekstil giver 360 graders kernestabilisering for hastighed ud af blokken og i vandet

ROM-stropper: Stropper muliggør flydende og eksplosivitet. Med modstand elimineret giver designen maksimal afstand pr. Slag.

Mindre træk: Specialiserede sømme og slank design partner for at optimere kroppens position og reducere træk.

Bonded Leg Finish: Giver fat og greb for at holde kufferten på plads

Anatomisk konstrueret Fit: Hydrodynamisk trepanel design konstrueret til at forbedre kompression og øge muskelspring

Specifikationer:

TYR Fabrication: Turbo Vævet stof (85% Nylon / 15% Lycra ®)


Hvis du vil købe de bedste Badetøj til kvinder fra TYR, har du fundet det bedste sted, swiminn. Hos swiminn, har vi kun de bedste mærker, som TYR, så du kun får de bedste svømning, til de bedste priser. Kig selv efter i svømning og Kompressions Badedragt Med Høj Ryghastighed AP12 Credere. Bestil nu og modtag dine TYR Kompressions Badedragt Med Høj Ryghastighed AP12 Credere, inden for et par dage.

Funktioner TYR Kompressions Badedragt Med Høj Ryghastighed AP12 Credere

Farve
FINA Godkendt

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up